Agentul de Poliție a rupt tăcerea! ”Sunt fata răpită” - Ce i-a spus Alexandra Măceșan la telefon

Agentul de Poliție căruia i s-a făcut legătura a vorbit despre ziua în care Alexandra a fost ucisă de criminalul din Caracal.

Autor: A.V.

Agentul de Poliție, Viorel Florescu, cel căruia i se face legătura de fiecare dată de la STS, a povestit la RTV ce s-a  întâmplat în ziua în care s-a confruntat cu terifiantul caz din Caracal, unde două fete au fost ucise.

Bărbatul a povestit la RTV conversația pe care a avut-o cu Alexandra Măceșan la telefon în ziua în care a fost ucisă.

Citeste si: Luiza Melencu, găsită moartă- bzi.ro

Citeste si: Şeful Poliţiei din Caracal e putred de bogat! Înainte să fie demis, Nicolae Mirea şi-a trecut salariul la secret!

Citeste si: Ce se întâmplă în acest moment cu Gheorghe Dincă, criminalul din Caracal care a omorât două fete

„N-am avut nicio clipă o atitudine refractară, cum îi zice acolo (raportul MAI, n.r.), pentru că mi-am dat seama din primele cuvinte ale ei şi plângea, suspina, deci nu aveam cum să nu reacţionez la treaba asta. Din contră, i-am spus de nenumărate ori să stea liniştită că ajunge un echipaj de poliţie acolo, la ea. (…) Am întrebat-o cum a ajuns acolo sau cum se află zona respectivă.

Noi, de la dispecerat, nu cunoaştem zona Caracalului. (…) Nu cunoaştem cum ar zis ea: „Am trecut pe lângă un dig şi sunt în Bold, cam aşa ceva”. Nu ştiam ce e acela Bold, de aia îmi aduc aminte că am întrebat-o: „Bold e în judeţul Olt acolo, ce e?”. Şi atunci ea a zis: „Staţi puţin că am găsit eu o carte de vizită” şi mi-a citit de pe ea, numele, ce scria acolo”, a spus ofițerul seara trecută.

Citeste si: Scandalos! În timp ce Gheorghe Dincă o tortura pe Alexandra, unul dintre fiii lui juca la o nuntă din Caracal

A doua oară când Alexandra a sunat, ea i-ar fi spus ofițerului de Poliție că ”sunt fata răpită”, după ce a fost întrebată cine e.

Distribuie pe:
Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Şeful Poliţiei din Caracal e putred de bogat! Înainte să fie demis, Nicolae Mirea şi-a trecut salariul la secret!

Un celebru actor îşi vinde terenul ca să scape de datorii! Vezi câţi bani cere Costin Mărculescu!

Incredibil! Cum s-a comportat Gheorghe Dincă la nunta fiicei în urmă cu câțiva ani. Nimeni nu se aștepta la asta din partea criminalului din Caracal

Horoscop Zilnic Vineri 5 Martie 2021: nativilor PEȘTI le este frică de schimbare

Un gigant închide 60 de magazine în 2021. Trece în online

Cum arată soția celebrului Valeriu Gheorghiță? Este extrem de frumoasă. Detalii neștiute despre coordonatorul campaniei de vaccinare

Petre Țuțea despre Nicolae Ceaușescu: Avea o mască de golan fioros! Istoria secretă

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies