Agentul de Poliție a rupt tăcerea! ”Sunt fata răpită” - Ce i-a spus Alexandra Măceșan la telefon

Agentul de Poliție căruia i s-a făcut legătura a vorbit despre ziua în care Alexandra a fost ucisă de criminalul din Caracal.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Agentul de Poliție, Viorel Florescu, cel căruia i se face legătura de fiecare dată de la STS, a povestit la RTV ce s-a  întâmplat în ziua în care s-a confruntat cu terifiantul caz din Caracal, unde două fete au fost ucise.

Bărbatul a povestit la RTV conversația pe care a avut-o cu Alexandra Măceșan la telefon în ziua în care a fost ucisă.

Citeste si: Şeful Poliţiei din Caracal e putred de bogat! Înainte să fie demis, Nicolae Mirea şi-a trecut salariul la secret!

Citeste si: Ce se întâmplă în acest moment cu Gheorghe Dincă, criminalul din Caracal care a omorât două fete

„N-am avut nicio clipă o atitudine refractară, cum îi zice acolo (raportul MAI, n.r.), pentru că mi-am dat seama din primele cuvinte ale ei şi plângea, suspina, deci nu aveam cum să nu reacţionez la treaba asta. Din contră, i-am spus de nenumărate ori să stea liniştită că ajunge un echipaj de poliţie acolo, la ea. (…) Am întrebat-o cum a ajuns acolo sau cum se află zona respectivă. Noi, de la dispecerat, nu cunoaştem zona Caracalului. (…) Nu cunoaştem cum ar zis ea: „Am trecut pe lângă un dig şi sunt în Bold, cam aşa ceva”. Nu ştiam ce e acela Bold, de aia îmi aduc aminte că am întrebat-o: „Bold e în judeţul Olt acolo, ce e?”. Şi atunci ea a zis: „Staţi puţin că am găsit eu o carte de vizită” şi mi-a citit de pe ea, numele, ce scria acolo”, a spus ofițerul seara trecută.

Citeste si: Scandalos! În timp ce Gheorghe Dincă o tortura pe Alexandra, unul dintre fiii lui juca la o nuntă din Caracal

A doua oară când Alexandra a sunat, ea i-ar fi spus ofițerului de Poliție că ”sunt fata răpită”, după ce a fost întrebată cine e.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate