AICI a mutat-o Becali pe fiica Andei Călugăreanu! Imagini exclusive din noua locuinţă a Ioanei Tufaru! Garsoniera este mai mare şi mai confortabilă decât cea din Berceni!

Ioana Tufaru, imagini din noua ei locuinţă! Uite cum arată garsoniera din Militari!

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

fara descriere


In articol:

După cum a dezvăluit WOWbiz.ro acum câteva zile, în urmă cu ceva timp, fiica Andei Călugăreanu şi familia ei s-au mutat din incinta bazei sportive a latifundiarului din Pipera.

Citeste si: Primele poze cu Ioana Tufaru la plajă după ce a slăbit 70 de kilograme! Uite-o cum se bronzează alături de familie! Îţi imaginai că arată AŞA? FOTO EXCLUSIV!

fara descriere

Acum femeia locuieşte în altă parte a oraşului, în cartierul Militari, tot într-o garsonieră deţinută de celebrul milionar. De ce a vrut Ioana neapărat să se mute din Berceni, ne spune chiar ea.

Ioana Tufaru, imagini din noua ei locuinţă! "Am mers la Pipera, la biserică, să ne întâlnim cu domnul Becali şi i-am spus păsul nostru"

fara descriere

"Ne-am mutat tot în "ograda" domnului Becali, să spun aşa, dar în altă zonă. Am plecat din Berceni, în Preciziei, Militari. E mult mai bine aici dintr-o sumedenie de motive. În primul rând, aveam problema transportului pentru că de la Apărătorii Patriei trebuia să luăm un autobuz care ba venea, ba nu venea. Hai, poate aş fi acceptat şi asta, dacă nu erau vecinii extrem de gălăgioşi. Luca nu se putea odihni cum trebuie, aşa că am mers la Pipera, la biserică, să ne întâlnim cu domnul Becali şi i-am spus păsul nostru. El a luat imediat atitudine pentru că ţine la Luca, şi ne-a mutat în Militari. Garsoniera este puţin mai mare, zona este foarte liniştită, oamenii sunt mult mai civilizaţi, iar grădiniţa celui mic este relativ aproape de casă. Deci, numai avantaje", a declarat Ioana Tufaru, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro.

fara descriere

Ei bine, vă prezentăm, în exclusivitate, imagini din locuinţa din Militari a Ioanei Tufaru, o garsonieră mai mare şi mai confortabilă decât cea în care fiica Andei Călugăreanu a stat în Berceni. În urmă cu câteva luni, femeia a primit şi un televizor cu ecran plat de care este extrem de mulţumită.

Citeste si: Ioana Tufaru, adevărul gol-goluţ despre viaţa ei! Vezi unde munceşte pe brânci femeia despre care toţi cred că NU face nimic! EXCLUSIV!

fara descriere

fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate