Ioana Tufaru, adevărul gol-goluţ despre viaţa ei! Vezi unde munceşte pe brânci femeia despre care toţi cred că NU face nimic! EXCLUSIV!

Ioana Tufaru, adevărul gol-goluţ despre viaţa ei! Vezi unde munceşte pe brânci femeia despre care toţi cred că NU face nimic!

Autor: Lili Lascar

In articol:

Ioana Tufaru este mândră de fiul ei în vârstă de trei ani şi jumătate. De ceva timp, Luca merge la grădiniţă, unde s-a integrat perfect şi se înţelege bine cu toţi colegii.

" Băieţelul meu este minunat. Este un spectacol întreg. E vesel, râde mult, se joacă, e poznaş, exact cum trebuie să fie un copil. Merge şi la grădi, îi place mult acolo, printre copii, dar trebuie să recunosc că face multe năzbâtii. Când mă uit la poze cu el, de acum doi ani, nici nu-l mai recunosc. E schimbat, i s-au mai modificat şi trăsăturile, sunt pregnant masculine să zic aşa, dar tot frumos este. Şi eu şi Ionuţ îl adorăm. E înnebunit după dulciuri. Ar mânca întruna bomboane şi biscuiţi, dar avem grijă să nu-i dăm în exces. Nici nu-l privăm însă de bucuriile acestea ale copilăriei, că nu ar fi corect", a declarat Ioana pentru WOWbiz.ro.

Citeste si: Ioana Tufaru, dezvăluire ŞOC despre mama ei! Uite ce făcea cu Anda Călugăreanu de faţă! O să zici "Doamne fereşte"! EXCLUSIV!

Citeste si: „Iată definiția perfectă pentru neam prost”. Mihai Morar, reacție dură la adresa lui Culiță Sterp- kfetele.ro

Citeste si: Care a fost motivul divorţului dintre Alexandru Ciucu şi Alina Sorescu? Iată ce a spus designerul despre soţia lui- bzi.ro

Ei bine, bucuria femeii este umbrită de atacurile crude, spune ea, ale unor oameni care o acuză că-şi creşte copilul în mizerie şi că este o leneşă care trăieşte ca un "parazit".

Ioana Tufaru, adevărul gol-goluţ despre viaţa ei!" Prestez un serviciu pentru care sunt plătită, aşa că fac un apel la oameni să nu mă mai jignească"

Ioana a izbucnit în plâns şi ne-a spus că ar vrea ca aceste umilinţe să înceteze. Tot atunci ne-a mărturisit că munceşte foarte mult, protagonista noastră colaborând, de la începutul anului, cu Teatrul Evreiesc.

Citeste si: Ioana Tufaru, atacată crud! Uite cum este umilită în fiecare zi! Femeia a izbucnit în plâns! "Mi-au zis că sunt mamă denaturată"! EXCLUSIV!

" Am primit o colaborare la Teatrul Evreiesc din data de 29 ianuarie. Urmează să jucăm al cincilea spectacol al emblemei culturii evreieşti "Scripcarul pe acoperiş". Este un musical care durează trei ore şi jumătate, iar în 1998 rolul principal a fost deţinut de tatăl meu, Dan Tufar, deci îmi trezeşte emoţii mari această piesă. Eu joc rolul unei vânzătoare de scrumbii şi credeţi-mă că au fost zile când am stat 12 ore la repetiţii, cu nervi, cu stres, cu oboseală. Mi-am văzut copilul dimineaţa şi l-am mai văzut noaptea, când dormea. Eu muncesc doamnelor şi domnilor, chiar dacă nu am carte de muncă. Prestez un serviciu pentru care sunt plătită, aşa că fac un apel la oameni să nu mă mai jignească. Vorbesc în necunoştinţă de cauză, înjură, iar câteodată mă întreb cum pot fi unii atât de răi. Eu nu fac niciun rău voit, am grijă de familia mea, joc în piesa aceasta alături de oameni minunaţi pe care îi iubesc... Nu pot să vă mint, parcă mi-ar plăcea din când în când să mai citesc şi o vorbă bună la adresa mea din partea oamenilor, nu doar injurii", a declarat Ioana Tufaru pentru WOWbiz.ro

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Doamne, ce schimbare! O ştiai pe Ioana Tufaru supraponderală şi neîngrijită, dar uite cum arată acum! A slăbit 70 de kilograme, s-a vopsit şi se aranjează! FOTO EXCLUSIV!

Credeai că Ioana Tufaru e săracă "lipită", dar uite ce bunătăţi are în casă! A deschis uşa frigiderului pentru reporterii WOWbiz.ro! Vezi imagini cu garsoniera femeii!

Ioana Tufaru, PRIMA REACŢIE după ce s-a spus că riscă să-şi piardă copilul. Uite cum arată Luca acum şi câte kilograme are nepotul Andei Călugăreanu. "Am fost cu el la...

De luni până miercuri, 5 zodii își pot face planuri de investiții, deoarece intuiția îi va ajuta să aleagă înțelept

Vestea dimineții despre Florin PIERSIC! Anunțul a fost făcut chiar de către fiul său

Logodnica lui lui Culiță Sterp, veste emoționantă: „Abia aștept să ne cunoaștem”

Cine a cultivat cultul personalității lui Ceaușescu. „Există o anumită slugărnicie în neamul românesc”

Tragedie pentru un cunoscut antrenor de fotbal. A anunțat pe Facebook că i-a murit fiica de 21 de ani

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies