Aici era să moară Pagal! Imaginile impactului nimicitor care l-au trimis pe DJ-ul român în comă!

Imagini incredibile de la locul accidentului lui DJ Pagal au fost făcute publice.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

DJ Pagal a suferit un accident de motocicletă în urmă cu 3 săptămâni în Ibiza și a scăpat ca prin urechile acului de la moarte. Imaginile de la locul accidentului arată duritatea impactului – acesta a pierdut controlul vehiculului într-o curbă și a lovit un stâlp, după care un parapet. Pagal a suferit o lovitură puternică la cap, ruptură de trahee și alte fracturi.

Ieri, Pagal a postat o imagine de pe patul de spital în care este de nerecunoscut.

Citeste si: Dj Pagal, în comă după ce a făcut accident de motor în Ibiza!

Citeste si: WOW! DJ Pagal a devenit tatic! Uite ce bebelusul scump are fostul iubit al Cosminei Pasarin!

Citeste si: Dj Pagal și-a revenit miraculos! Cum arată acum, după ce a fost la un pas de moarte!

”După o săptămână în comă și alte 3 în care nu m-am mișcat din pat, 5 operații și alte două care urmează să le fac, după multă recuperare, m-am întors! Este o zi importantă, o nouă viață, probabil ultima... așa că am să mă bucur de ea la maxim!!!

Motivul pentru care postez această imagine nu e să primesc atenția sau like-urile voastre ci pentru a spune că Sorana, fosta mea soție, Maia, fiica mea, mama – au fost lângă mine în câteva ore. Vă iubesc și îi mulțumesc lui Dumnezeu că existați! Aș mai vrea să vă mulțumesc vouă, prietenii mei și tuturor celor care s-au gândit la mine, vă promit să fiu cel mai bun în viitor. Adevărul este că nu aș fi putut să trec prin asta fără voi”, a scris Pagal pe contul lui de socializare.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: