Florin Piersic, declarații după ce a ajuns la spital! Cum se simte, cu adevărat: „Stau cu doamna doctor, mă rog...”

Florin Piersic a făcut câteva declarații, după ce a ajuns la spital. Ce spune marele actor despre starea sa de sănătate. Cum se simte acum, după ce le-a dat mari emoții fanilor.

Autor: M.V.

In articol:


Florin Piersic le-a dat mari emoții fanilor săi. Marele actor are niște probleme de sănătate și a ajuns la spital, unde a primit îngrijiri de specialitate.

Citeste si: Monica Tatoiu vrea să fie incinerată! De ce a luat această decizie șocantă

Citeste si: Dj Pagal și-a revenit miraculos! Cum arată acum, după ce a fost la un pas de moarte!

Citeste si: Connect-R, primele declarații despre împăcarea cu Misha: "Ne va ţine mult timp împreună"

Citeste si: „Când îmi dădea o palmă, vedeam stele verzi și îmi țiuia timpanul.” Oana Roman, despre întâmplările chinuitoare din copilărie- kfetele.ro

Acesta a făcut câteva declarații legate de spitalizarea sa. Iată cum se simte îndrăgitul actor:

Mă simt foarte bine şi chiar sunt foarte impresionat că se interesează toată lumea de mine. Am auzit şi eu de la oamenii care mă sună de ştirea la care vă referiţi. Nu am fost nici internat, nici operat de urgenţă.

Merg şi eu ca orice om să fac un pic de mişcare, aţi înţeles? Întreţinere se cheamă asta, întreţinere...

Am fost totdeauna un om activ şi acum. Mi-a plăcut mişcarea, şi acum, la vârsta asta fragedă pe care o am, de 83 de ani, încă o dată repet: fragedă. Mie mi-a plăcut să înot, să joc baschet şi vreau să continui să fiu în formă bună, mai ales că eu peste câteva zile voi fi pe scena Teatrului Naţional.Trebuie să mă îngrijesc.

Nu ştiu, îmi pare rău că trebuie să spun asta, dar sunt colegi de-ai mei care nu s-au îngrijit şi din cauza asta dumneavoastră nu aveţi cum să

îi sunaţi că ei sunt undeva în stele. Au plecat de mult majoritatea dintre ei şi atunci, eu mă îngrijesc, dar ei scriu: operat, făcut, dres...

Florin Piersic a făcut mai multe analize

În loc să afle lumea că sunt în regulă, că împing vagoane în gările din România şi că sunt bine şi că nu am de gând să vă fac niciun fel de surpriză, ci să veniţi la teatru să mă vedeţi. Stau aici cu doamna doctor, mă rog, o doctoriţă care are grijă de mine în sensul că mă duce aici, mă duce... Mă primeşte zilnic pentru întreţinere, adică să întreţin ouăle de Paşte şi alte chestii” a povestit Florin Piersic pentru un post de televiziune.

Florin Piersic ar fi ajuns la spital pentru a efectua mai multe analize, dar și din cauză că în ultima perioadă a ajuns să se deplaseze foarte greu și ar fi acuzat dureri la piciorul drept, potrivit stiripesurse.ro.

Actorul ar fi fost însoțit de o persoană, care l-a ajutat să ajungă la medici pentru a efectua investigațiile necesare.

Distribuie pe:
Abonează-te pe

Citește și:

Prima reacție a lui Florin Piersic și a actriței Medeea Marinescu, după ce artistul a ajuns de urgență la spital

Florin Piersic a ajuns de urgență la spital

S-a aflat adevărata suferință a lui Florin Piersic! Operația secretă făcută de marele actor! Cine este doctorul care l-a operat?

Legătura dintre Florin Piersic şi Maia Morgenstern! Cei doi mari actori vor primi premiul pentru întreaga carieră!

Ungaria dă lovitura în TRANSILVANIA! Este informația momentului în România: SE EXTIND!

„Am avut multe momente de cotitură." Adriana Bahmuțeanu a povestit despre cel mai tragic moment pe care l-a trăit

Procurorii DNA au pus tunurile pe afacerile din pandemie. Zeci de doare sunt în lucru

S-a aflat adevărata suferință a lui Florin Piersic! Operația secretă făcută de marele actor! Cine este doctorul care l-a operat?

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies