Alegeri prezidențiale 2019. Alexandru Cumpănașu, declarații șocante în fața secției de votare! Alături de el au fost părinții Alexandrei Măceșanu

Alegeri prezidențiale 2019. Alexandru Cumpănașu a stat de vorbă cu reporterii imediat după ce a ieșit din secția de votare.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Alexandru Cumpănașu a fost astăzi să voteze. A apărut la secția de votare alături de mama și de tatăl Alexandrei Cumpănașu, adolescenta din Caracal care a fost răpită de Gheorghe Dincă.

În fața secției de votare, Alexandru Cumpănașu a făcut și câteva declarații.

„Am votat pentru siguranţa şi securitatea familiilor din România, pentru o Românie în care să nu trebuiască să ne fie frică să ne ducem copiii la şcoală, să nu ne mai fie frică de faptul că autorităţile ascund adevăruri sau că nu află la timp ceea ce trebuie să afle. Am votat pentru o Românie în care românii să se simtă pe ei în siguranţă şi familiile lor, pentru o Românie în care mafia să dispară. Pentru o Românie care să aibă din ce în ce mai multă încredere în ea, pentru o Românie cu viziune pentru viitor”, a declarat Alexandru Cumpănașu, la ieșirea din secția de votare.

Citeste si: Incident într-o secție de votare din Vaslui: Reprezentantul unui partid a primit o amendă usturătoare pentru că a filmat secție

Citeste si: Alegeri prezidențiale 2019 - Elena Udrea a votat: „Speranțele mele nu sunt foarte mari că lucrurile se schimbă în bine”

Citeste si: Alegeri prezidenţiale 2019 - Prezenţa la vot la ora 10:00 este 6.89 %, 1.256.234 de români exercitându-şi dreptul de vot

„Am votat pentru o Românie în care copiilor să nu le mai fie frică să se ducă la școală. Am votat pentru o Românie în care mafia să dispară”, a mai spus Alexandru Cumpănașu.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate