Alertă la Aeroportul Otopeni! Un pasager este suspect de infecţie cu coronavirus. A fost internat de urgență

Un bărbat a fost luat cu ambulanța de la Aeroportul Otopeni și dus la Institutul Matei Balş, cu suspiciunea de a fi infectat cu virusul ucigaș din China.

Distribuie pe:

Autor: A.N.C

fara descriere

Bărbatul de origine israeliană se întorcea din Tel Aviv, sâmbătă după-amiază. Când a ajuns la Aeroportul Otopeni, a început să aibă simptome asemănătoare cu cele produse de coronavirusul din China. A fost preluat imediat de medici și transportat la Institutul de Boli Infecțioase Matei Balş din București, unde a fost internat de urgență. 

Pacientul a fost în China acum câteva luni

Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat, a declarat că pasagerul nu este afectat de coronavirus, ci are simptome de gripă, potrivit mediafax.ro. Israelianul ar fi fost în China, dar acum 2-3 luni.

Citeste si: Simona Halep, declarație neașteptată! Când va spune campioana ”adio” tenisului: ”Probabil că voi face ca...”

Citeste si: Delia, bagată la carantină din cauza virusului ucigaș! Artista se află în vacanță în Asia

Citeste si: VIDEO | Imagini de groază în China: Zeci de oameni se prăbușesc dintr-odată pe străzi. E ca într-un film de groază

Coronavirus a ajuns în Europa

Virusul mortal, apărut prima dată într-un oraș din China, se răspândește tot mai mult în întreaga lume. Au fost confirmate primele cazuri într-o țară din Europa.

fara descriere

Agnes Buzyn, ministerul Sănătății din Franța, a confirmat vineri primele trei cazuri de coronavirus din Europa: două în Paris și altul în Bordeaux.

Coronavirusul a făcut ravagii în China, unde s-au înregistrat peste 800 de bolnavi. Țara se află în alertă: 10 orașe au fost închise, iar transportul în comun a fost suspendat.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate