Panică în China! Locuitorii orașului Wuhan sunt izolați! Victimele coronavirusului sunt transportate în containere

Locuitorii orașului chinez Wuhan nu au voie sa părăsească și nici să intre în oraș. Din cauza coronavirusului, victimele sunt izolate în containere, iar la intrarea în oraș sunt baricade.

Distribuie pe:

Autor: A.N.C


In articol:

11 milioane de oameni trăiesc momente de groază în orașul chinez Wuhan. Spitalele sunt arhipline cu locuitori care vor să afle dacă au luat virusul. Panica a pus stăpânire pe întregul oraș: transportul în comun a fost suspendat, la fel și traficul aerian și feroviar.

Suspecții de coronavirus, izolați în containere

Victimele virusului mortal au fost izolate în containere, ca măsură de precauție. O altă metodă folosită a fost transportarea prin intermediul unor capsule speciale. Pe măsură de coronavirusul se răspândește, autoritățile devin mai vigilente. Nu numai China este afectată, virusul  continuă să se răspândească în toate colțurile lumii: Statele Unite, Irlanda, Marea Britanie și chiar România.

Citeste si: Virusul ucigaș din China a ajuns și în România! În ce orașe au fost depistate primele cazuri de coronavirus

Citeste si: Coronavirus China. Cum te protejezi de virusul care ucide

Citeste si: Narcisa Guță, din nou în fața judecătorilor. De data asta cine o mai scapă? - evz.ro

Citeste si: Virusul gripal din China a alertat și autoritățile din România! Anunțul făcut de Ministerul Afacerilor Externe

Coronavirus China. Cum te protejezi de virusul care ucide

Coronavirusul din China, cunoscut sub numele 2019-nCoV, a ucis până acum 17 persoane și a îmbolnăvit aproape 2.000 de oameni.
Virusul se răspândește foarte ușor, este extrem de contagios și ar fi provenit de la două specii de șerpi care trăiesc în provincia Hubei,  zona Wuhan din China, aglomerarea urbană de unde a pornit focarul de infecție. (Citește și: La Aeroportul Internaţional ”Henri Coandă” au fost puse afişe în limbile română, engleză şi chineză în vederea informării publicului privind pericolul reprezentat de noul coronavirus)

Cum te protejezi de coronavirus?

- respectă reguli stricte de igienă (spală-te frecvent cu săpun pe mâini, timp de cel puțin 20 de secunde, sau folosește o soluție dezinfectantă pe bază de alcool, dezinfectează suprafețele și obiectele cu care intri în contact frecvent: toaleta, telefonul, vesela, biroul)
- poartă măști de protecție în spații publice și aglomerate
- evită zonele aglomerate
- evită călătoriile în zonele în care au fost raportate îmbolnăviri
- evită contactul cu persoane bolnave

Coronavirus China. Cum se manifestă boala la persoanele infectate cu coronavirus

Perioada de incubație este între 10 și 14 zile. Persoanele care au fost infectate cu coronavirus prezintă simptome asemănătoare pneumoniei.

Bolnavii acuză tuse, febră, dificultăți de respirație, dureri de cap și musculare. Unele persoane infectate cu acest virus pot avea simptome ușoare, asemănătoare unei răceli, în timp ce altele dezvoltă afecțiuni grave precum pneumonie rezistentă la antibiotic, insuficiență  respiratorie, insuficiență renală sau chiar deces. Alte simptome sunt durerile în gât, secreții nazale abundente, tuse.

Coronavirus China. Tratament

Persoanele care au fost infectate cu virusul misterios din China nu reacționează la antibiotice. Din nefericire, deocamdată nu există un  vaccin sau un tratament specific pentru pacienții infectați cu coronavirus. Studiile și testele pentru dezvoltarea unui vaccin durează de obicei câțiva ani, spun specialiștii.   În cazul persoanelor care au fost infectate cu coronavirus se administrează tratamente pentru simptomele pe care le manifestă: antitermice, analgezice, sirop de tuse.

Pacienții sunt monitorizați în permanență pentru ca simptomele și manifestările bolii să poată fi ținute sub control. Este recomandat repausul la pat. Bolnavii trebuie să se hidrateze foarte bine, să consume lichide și mâncăruri ușoare, să nu se expună în spații publice și aglomerate.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Povestea lui George Chirilă, bărbatul cu două neveste surori. Cum face amor cu două soții: „Eu sunt pudic”

Veronica din Blăgești, alias Vulpița, recunoaște cu zâmbetul pe buze că și-a înșelat soțul. Viorel a prins-o cu mai mulți bărbați, în fața hotelului

Gabriel Oprea i-a făcut „cadou” Vioricăi Dăncilă un BMW X5! Vezi când s-a întâmplat totul!

ȘOCANT! Mariana de la Puterea dragostei a recunoscut tot! ”Tata a murit când aveam 16 ani, dar nu am vrut să mă duc la înmormântarea lui”

Daniel a înjunghiat-o pe mama fiicelor lui până când ea și-a dat ultima suflare! Avea doar 26 de ani și era terorizată de luni bune de soț

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies