Alertă la Spitalul Floreasca! Ce se întâmplă în aceste momente cu Mihai Constantinescu

Ce se întâmplă în aceste momente cu Mihai Constantinescu, ce au anunțat medicii

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere


In articol:

După mai multe zile în care nu s-a știut în ce stare se află Mihai Constantinescu, au apărut noi vești despre îndrăgitul artist.

Din nefericire, starea de sănătate a lui Mihai Constantinescu este tot mai gravă, iar artistul are mare nevoie de sânge. Din acest motiv, mai mulți colegi de breaslă s-au unit, iar marți vor merge la Spitalul Floreasca pentru a dona sânge şi pentru a-l ţine în viaţă pe marele artist, anunță România TV.

De mai bine de o lună de zile, se fac eforturi uriașe pentru a-l ține în viață pe Mihai Constantinescu, iar numele său este în rugăciunile tuturor celor apropiați.

Citeste si: Ce spune fiica cea mare a românului care trăiește cu două surori: „Mama se jertfește...”

Citeste si: Doamne, cum s-a îmbrăcat Bianca Rus la o petrecere! Invitaţii au crezut că au halucinaţii! Solista a slăbit 50 de kilograme şi a purtat ţinuta ASTA! FOTO EXCLUSIV!

Citeste si: El este iubitul Ralucăi de la Puterea Dragostei! Cum arată bărbatul pentru care l-a părăsit pe Ricardo

Mihai Constantinescu, în spital din 13 mai

Timp de 5 zile, artistul fusese lăsat de medici să respire singur și părea că totul este bine pentru marele artist, însă specialiștii au decs să îl reconecteze la aparate, după ce au apărut noi probleme respiratorii.

Mihai Constantinescu a fost internat pe data de 13 mai, în urma unui stop cardio-respirator, fiind cunoscut de mai mulți ani cu probleme cardiace. În luna martie, artistul în vârstă de 73 de ani și-a anulat mai multe concerte din cauza stării de sănătate precare, iar la începutul lunii aprilie fusese din nou internat.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate