Alex Bobicioiu, adevăratul motiv pentru care nu a mai putut rămâne cu Bianca de la Puterea dragostei! "Îmi spunea că mă iubește și apoi se dădea pe lângă Iancu"

Alex Bobicioiu a spus tot adevărul despre relația controversată cu Bianca de la Puterea dragostei.

Distribuie pe:

Autor: C.I.


In articol:

La prima lui intrare în casă Puterea dragostei, Alex Bobicioiu a trăit o poveste de dragoste cu Bianca Comanici. "Este o fată fină, frumoasă și, indiferent ce spun alți concurenți despre ea, pe mine nu mă interesează. Vreau să formăm un cuplu și după competiție", dezvăluia bărbatul la vremea respectivă.

Din păcate, la scurt timp de la eliminarea lui din show, dragostea tinerei pentru el avea să se evapore imediat. În premieră pentru WOWbiz.ro, Alex a povestit atunci că Bianca s-a reorientat rapid spre un al concurent din format."După cinci zile, mi-a zis la telefon că nu mai vrea să fie cu mine, fiindcă ar vrea să formeze un cuplu cu Oianu. Am luat totul ca atare, am suferit, dar, mi-am zis că viața merge înainte pentru mine", a conchis Bobicioiu.

Citeste si: Totul despre fenomenul Abi Talent! Care este numele real, când s-a lăsat de școală și câți bani face la concerte?

Citeste si: Livian de la Puterea dragostei, mesaj tăios pentru Bianca: „ Nu ai cum să o faci femeie ușoară pe Nicoleta” - evz.ro

Citeste si: Carantină totală în România? Ce spune Raed Arafat - bzi.ro

Citeste si: Mocanu și Bia, în camera roșie! A pupat-o! Imagini de infarct pentru Ana

Citeste si: Prima reacție a Gabrielei Firea, după ce Cornelia Catanga a implorat-o să îi dea casă: „Orice situație de acest gen...”

Alex Bobicioiu o taxează pe Bianca de la Puterea dragostei! ”Este schimbătoare”

În mod surprizantor însă, la revenirea lui în casă, sentimentele brunetei au reapărut brusc. Bianca a făcut totul să îl determine pe Alex să fie din nou cu ea. În zadar, căci zarurile erau aruncate, în plus, a mai apărut și un alt băiat la orizont… Iancu Sterp.

Alex Bobicioiu a taxat-o pe Bianca de la Puterea dragostei în stilul său, cu indiferență și cu ironie. "Bia este schimbătoare. Îi place ba de mine, ba de Iancu, iar acum, se ține și după Mocanu. Ea este față bună, dar nu pentru a fi iubită. Nu m-aș mai întoarce la ea niciodată. Am fost o dată orb, gata! S-a sfârșit, indiferent ce mi-ar zice dincolo de show. Repet, îmi spunea că mă iubește și apoi se dădea pe lângă Iancu, nu am să uit lucrul acesta", a mai declarat fostul concurent pentru WOWbiz.ro.

Galerie foto 
Citește și:

Șocant! Ce a apărut pe pagina de Facebook a Denisei Răducu, la doi ani de la dispariția sa!

Bogdan Mocanu de la ”Puterea Dragostei” are suporteri de lux! Fosta nevastă a lui Daminuță a făcut o pasiune pentru concurent EXCLUSIV

Surpriza anului! Ruby, mireasă pentru un alt bărbat! Nu este cu iubitul celebru cu care a fost la Asia Express! Cine este noul ei partener

Mariana, legată la Puterea Dragostei: "Zici că e din filmele alea cu teroare"

Hamude de la Puterea dragostei s-a filmat în aeroport și a dat vestea! Fanii abia așteptau să-l revadă

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies