Prima reacție a Gabrielei Firea, după ce Cornelia Catanga a implorat-o să îi dea casă: „Orice situație de acest gen...”

Ce spune Gabriela Firea despre rugămintea Corneliei Catanga.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere

La o zi după ce Cornelia Catanga a făcut o declarație cutremurătoare legată de cariera sa și despre viața personală, primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a reacționat.

Artista de muzică lăutărească a implorat-o pe Gabriela Firea să îi ofere o casă, după ce și-a pierdut locuința pentru că nu a mai putut plăti ratele la bancă. Starea de sănătate nu îi mai permite să cânte pentru moment.

Citeste si: Monica Pop, dezvăluiri despre preotul care a revoltat pe toată lumea cu afirmațiile sale despre viol! Ce a putut să facă la comemorarea unei persoane celebre

Citeste si: A deschis ușa casei și a găsit un bebeluș, cu un bilet alături! Când a citit mesajul, s-a cutremurat

Citeste si: Cine este Larisa, noua concurentă de la Puterea dragostei! Cu ce bărbat celebru s-a iubit

„Sunt sensibilă la orice situație de acest gen nu doar de ce prezentată de familia domnei Catanga, am să fac tot ce se poate, în limita legislației și a spirtului legii, mă voi apleca cu drag și asupra dosarului doamnei Catanga. Mâine o va suna consiliera mea care ține oricum legătura cu domnia sa și cu care s-a mai întâlnit, și încercăm să vedem dacă există posibilitatea eliberării unui apartament existent sau să facem eforturi pentru a cumpăra, pentru că așa este normal” a declarat Gabriela Firea la România TV.

Pe de altă parte, artista a dezvăluit că este la un pas de a orbi

 

„Sunt un om care nu mai pot să-mi fac meseria. Mai văd doar 3%. Am o boală care duce la orbire”, a spus Cornelia Catanga.

Cornelia Catanga, prima declaraţie după ce a făcut infarct și i s-a montat un stent: 


“Starea mea e foarte bună acum, sunt la Terapie Intensivă. Mulțumesc lui Dumnezeu, sunt în mediu de refacere. Duminică, m-am simțit foarte prost și spre norocul meu am fost îngrijită foarte bine de medicii de aici, de la Floreasca”, a spus cântăreața pentru MEDIAFAX.

Cornelia Catanga a dezvăluit că nu știe când va fi externată, dar că va afla în curând de la medici.

„Soției mele i s-a făcut rău, a căzut pe scări, eram cu feciorul meu. A venit salvarea, au dus-o la Spital la Floreasca, iar acum e în stare stabilă, e conștientă. De dimineață i s-a montat un stent, după ce i s-a făcut coronografie. Mulțumim lui Dumnezeu că nu a fost mai rău. Am înțeles că e vorba de un infarct”, a spus Aurel Pădureanu, soțul cântăreței, în timpul unor declarații făcute în urmă cu două zile, potrivit sursei citată mai sus.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate