Alex Bobicioiu s-a cuplat cu cea mai frumoasă femeie din județul Alba! Cine este bomba sexy dezamorsată de fostul concurent de la Puterea Dragostei?

Alex Bobicioiu, concurent la primul sezon al show-ului ”Puterea dragostei” s-a cuplat cu cea mai frumoasă femeie din județul Alba.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

Alex Bobicioiu a postat recent o fotografie alături de sora fraților Sterp și toți fanii au luat foc, crezând că este vorba despre noua iubită a fostului concurent de la ”Puterea dragostei”. ”Când o iei de navastă”, l-au întrebat aceștia.

Ei bine, bomba abia acum vine, pentru că Bobicioiu s-a îndrăgostit, într-adevăr, însă nu de Geta ci de... Manuela. Noua cucerire a lui Alex are 25 de ani, e model și om de afaceri iar anul trecut a câștigat titlul de Miss Alba. După cum se poate vedea din imaginile alăturate, Bobicioiu se poate considera un norocos: noua lui iubită este cu adevărat o bombă sexy.

Citeste si: Hamude s-a cuplat cu o brunetă! Cum arată iubita fostului concurent de la Puterea dragostei

Citeste si: Ricardo de la Puterea Dragostei, mesaj de iubire trimis din SUA ”Vreau să știi că sunt cu inima alături de tine”

Citeste si: Alex Bodi, primele declarații despre divorțul de Bianca Drăgușanu: „Este o femeie foarte matură, dar...”

Alex Bobicioiu și Miss Alba, se lasă cu nuntă?

Manuela Oprișiu și Alex Bobicioiu sunt împreună de câteva săptămâni însă relația lor pare să fie una destul de serioasă. Danezu a anunțat, mai în glumă, mai în serios, că cei doi urmează să le fie fini. Interpreta Sorina Ceugea, soția lui Danezu, este una dintre cele mai bune prietene ale Manuelei.

 Alex Bobicioiu a fost concurent la ”Puterea dragostei” sezonul 1 și a făcut la un moment dat cuplu cu Bianca.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate