Alex Bodi aleargă în jurul piscinei din curtea vilei sale din Mediaș pentru a-și menține forma fizică în timpul izolării la domiciliu! Bianca l-a filmat în timpul exercițiilor fizice! VIDEO

Alex Bodi aleargă în jurul piscinei, profitând din plin de spațiul generos al reședinței sale.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere


In articol:

Alex Bodi aleargă în jurul piscinei pentru a-și menține tonusul fizic. Obsedat de mersul la sală, acolo unde petrece ore bune în fiecare zi, Bodi a trebuit să găsească o soluție și în timpul izolării la domiciliu, pentru că sălile sunt închise.

Citeste si: Bianca Drăgușanu, o nouă intervenție estetică: "Am deja 3 săptămâni de la operație"

Citeste si: VIDEO | Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, primele declarații după apariția imaginilor în care se bat în public

Citeste si: Primele imagini cu Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi după ce s-au împăcat. Cei doi au petrecut ca doi îndrăgostiţi

Astfel, după ce s-a împăcat cu Bianca Drăgușanu, Bodi s-a retras la vila sa din Mediaș, unde are spațiu din plin. Profitând de vremea splendidă, Bodi a ieșit în curtea reședinței și a fpcut tot felul de exerciții, toate filmate de Bianca. (citește dezvăluiri surpriză despre rusoaica lui Alex Bodi)

fara descriere

Alex Bodi aleargă în jurul piscinei. A făcut tracțiuni și flotări

Astfel, Bodi a fost surprins în timp ce a dat mai multe ture în jurul piscinei din curte, făcând flotări pe peluza impecabilă,  tracțiuni, sprijinit de grinzile casei. La fnal, Bodi a sărit cu coarda pe treptele din fața casei. Ședința de fitness a durat aproximativ o jumătate de oră.

Joia trecută, la Teo Show, Bianca și Bodi au apărut împreună, și chiar au vorbit de un nou mariaj! ”Urmează să mă ceară din nou în căsătorie. Eu am nevoie să am din nou încredere în ceea ce face, nu ceea ce spune. În momentul ăsta suntem la stadiul în care vrem să contruim”, a mărturisit Bianca Drăgușanu, completată de Bodi, care a recunoscut că el a făcut primul pas spre împăcare. Blonda a acceptat cu o singură condiție, și anume, să semneze un contract de confidențialitate.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate