Alex Bodi, mai fericit ca niciodată! S-a întors la București pentru împăcarea cu Bianca Drăgușanu! Cum a fost surprins afaceristul

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au ținut primele pagini ale presei cu scandalrile dintre ei, dar au ales să dea totul uitării și să-și repare căsnicia.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au format unul dintre cele mai controversate cupluri din showbiz-ul românesc. Frumoasa blondină și fostul ei soț s-au despărțit de mai multe ori înainte de a deveni soț și soție în luna august a anului 2019. Chiar și după ce s-au căsătorit au fost protagoniștii mai mult scandaluri publice, iar frumoasa blondină a vrut să pună punct căsniciei la doar o lună după căsătorie, după o ceartă în luna de miere. A mai urmat o tentativă de divorț în decembrie 2019, dar și atunci cei doi protagoniși au rămas împreună și au încercat să-și rezolve problemele de cuplu.

În martie, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au divorțat, după doar șapte luni de mariaj. După semnarea actelor, au ținut primele pagini ale presei cu dezvăluiri care mai de care mai scandaloase și și-au adus acuzații grave unul altuia. Se pare, însă, că după aproape două săptămâni de certuri, cei doi foști soți au decis să lupte în continuare pentru relația lor și au lăsat orgoliie deoparte.

Citeste si: Ce s-a întâmplat la tribunal cu Bianca Drăgușanu și Alex Bodi? Pariul pus de fostul soț al vedetei: vine de la Londra deși s-au închis granițele EXCLUSIV

fara descriere

Alex Bodi s-a întors la București pentru a fi lângă Bianca Drăgușanu

Alex Bodi era în Londra atunci când încă negocia împăcarea cu fosta lui soție, Bianca Drăgușanu. Atunci când și-a dat seama că blondina încă îl iubește și că este dispusă să îi mai dea o șansă, în ciuda tuturor scandalurilor, afaceritul s-a întors în România. La câteva ore după ce a publicat pe pagina lui de Instagram o fotografie cu el lângă un avion, el a aterizat cu private-jet-ul pe aeroportul Henri Coandă din Otopeni. A fost la o benzinărie și la cumpărături și a fost surprins zâmbind încontinuu, semn că împăcarea cu Bianca Drăgușanu l-a făcut foarte fericit.

fara descriere

sursa foto: Spynews

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate