Ce s-a întâmplat la tribunal cu Bianca Drăgușanu și Alex Bodi? Pariul pus de fostul soț al vedetei: vine de la Londra deși s-au închis granițele EXCLUSIV

Procesul dintre Alex Bodi și Bianca Drăgușanu, în care diva cere ordin de protecție împotriva fostului soț, s-a amânat cu o săptămână.

Distribuie pe:

Autor: D.C.


In articol:

Deși suntem în plină pandemie de coronavirus, magistrații de la Judecătoria Buftea au decis să meargă înainte cu dosarul în care Bianca Drăgușanu cere ordin de protecție împotriva lui Alex Bodi, după ce a reclamat că a fost agresată într-o sală de fitness diin București, la puțin timp după divorț. Motivul este că obținerea unui ordin de protecție este văzută ca o urgență de autoritățile române și se judecă într-un regim de urgență, în timp ce majoritatea dosarelor au fost amânate către începutul verii.

Luni a avut loc al doilea termen al procesului între Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, însă ca și la prima înfățișare, judectorii au decis amânarea pentru încă o săptămână în vederea administrării probatoriului depus de cele două părți, din care fac parte înregistrări ale apelurilor de la 112 sau chiar mărturii ale polițiștilor veniți în urma apelurilor.

Citeste si: Rafaela de la „Puterea Dragostei”, bătută de fostul iubit! Ce decizie a luat fosta concurentă? - evz.ro

Citeste si: Carantină totală în România? Ce spune Raed Arafat - bzi.ro

Bodi vrea să revin în țară cu un avion privat

Conform unor informații obținute în exclusivitate de WOWbiz.ro, Alex Bodi le-a cerut în mod expres avocaților săi să ceară amânarea procesului pentru că... vrea să fie și el în sală. Atenție: în acest moment, Alex Bodi se află la Londra, stat care, în urmă cu două zile, și-a închis total granițele pentru a limita efectele pandemiei de COVID-19. Cu toate acestea, Bodi i-a anunțat pe judecători că pe 30 martie, atunci când este stabilit următorul termen, el va fi în sală și va rspunde întrebărilor judecătorilor.

Citeste si: Dovada clară că Alex Bodi nici nu se gândeşte la împăcarea cu Bianca, chiar dacă ea susţine contrariul: „Game over!”

Citeste si: Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, nici o șansă de împăcare! Ce spun prietenii despre Daria Radionova?

Citeste si: Conversațiile dintre Alex Bodi și Bianca Drăgușanu care aruncă totul în aer. Afaceristul speră la o împăcare, deși este în vacanță cu posibila amantă

Citeste si: Conversațiile dintre Alex Bodi și Bianca Drăgușanu care aruncă totul în aer. Afaceristul speră la o împăcare, deși este în vacanță cu posibila amantă

Nu în ultimul rând trebuie menționat faptul că venirea lui Alex Bodi în țară nu depinde în nici un caz de orarul curselor aeriene, pentru că afaceristul folosește un private-jet pentru toate cursele externe. El va trebui însă să obțină aprobarea autorităților de a părăsi teritoriul Marii Britanii, respectiv de a ateriza pe aeroportul Otopeni.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Cine a fost, de fapt, primul român mort infectat cu coronavirus: „Un om de temut în anii ’90. Criminal, proxenet, pușcăriaș...”

Alex Bodi, declarație de dragoste pe rețelele de socializare: „Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru faptul ca exiști”

Revoltător! Politicianul care a ieșit la pensie cu 3000 de euro după ce a lucrat doar un an în magistratură

Bianca Drăgușanu, în plin scandal cu Alex Bodi, face o declarație emoționantă despre Victor Slav. ”Pe mine, el nu m-a atins nici măcar cu o floare”

Alex Bodi o invită pe Bianca să-și facă testul: ”Eu îmi fac analize de sânge să dovedesc că nu consum substanțe interzise! Tu ai curaj s-o faci?” EXCLUSIV

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies