Alex Bodi nu vrea să facă nuntă cu Bianca Drăguşanu, deşi cei doi s-au cununat civil! Vezi motivul incredibil pentru care a luat această decizie!

Amicii au aflat că Alex Bodi nu vrea să facă nuntă cu Bianca Drăguşanu.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

Se ştie că Alex Bodi nu vrea să facă nuntă cu Bianca Drăguşanu. Afaceristul şi vedeta s-au cununat civil pe 1 august, la Primăria Sectorului 3, iar apropiaţii lor aşteaptă, cu nerăbdare, să le fie comunicată data nunţii. Chiar dacă s-a speculat, în ultimele zile, că cei doi s-au separat, lucru infirmat de cei implicaţi. 

Citeste si: Alex Bodi e revoltat că românii nu plâng incendiile din Siberia: „Când Notre Dame ardea în Paris, întreaga suflare online suferea"

Citeste si: Cătălin Botezatu spune de ce s-a căsătorit de fapt Bianca Drăguşanu cu Alex Bodi! A avut interese financiare? Detalii bombă care schimbă tot!

Citeste si: Incredibil, Bianca Drăguşanu, surprinsă goală "puşcă" de un fotograf amator! Aceasta este imaginea anului! Uite-o pe soţia lui Alex Bodi în toată splendoarea ei!

Alex Bodi nu vrea să facă nuntă cu Bianca Drăguşanu: “Dacă aveam un milion, făceam nunta”

Se pare, însă, că Bodi nu are în plan aşa ceva. Întrebat de un amic “când ai făcut primul milion de euro?”, afaceristul a răspuns: “Dacă aveam un milion, făceam nunta”. (vezi cum, arată sticla de şampanie pe care Bodi a dat 30.000 de euro)

Alex Bodi nu vrea să facă nuntă cu Bianca Drăguşanu. A etalat un stil de viaţă luxos 

E clar că Alex Bodi nu vrea să facă nuntă cu Bianca Drăguşanu. Bodi e director într-o companie specializată în tranzacţii cu microlingouri, iar în ultima vreme a etalat un stil de viaţă luxos, conducând bolizi ca Ferrari, Bugatti sau Rolls Royce.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate