Alex Bodi s-a împăcat cu Bianca, dar are sufletul frânt! Familia sa e în izolare la domiciliu în Comunitatea Madrid, focarul de coronavirus al Spaniei!

Familia lui Alex Bodi locuiește în Spania de mai bine de zece ani.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere


In articol:

Familia lui Alex Bodi locuiește în Spania, în localitatea Alcala de Henares, din Comunitatea Madrid. Conform datelor oficiale, în Spania sunt infectați aproximativ 80.000 de oameni cu coronavirus, din care aproape 23.000 sunt din Comunitatea Madrid.

Citeste si: Bianca Drăgușanu, o nouă intervenție estetică: "Am deja 3 săptămâni de la operație"

Citeste si: VIDEO | Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, primele declarații după apariția imaginilor în care se bat în public

Citeste si: Daria Radionova, reacție după ce Alex Bodi a părăsit-o: „O femeie fără demnitate”

La Alcala de Henares locuiesc părinți lui Bodi, Iosif și Sandra, sora acestuia, Sonia, precum și fiica acesteia, toți fiind în izolare la domiciliu de peste două săptămâni, de când s–a decretat stare de urgență. (vezi ce ultimatum i-a dat Bianca lui Alex Bodi)

fara descriere

Familia lui Alex Bodi locuiește în Spania. Și el a stat în Alcala de Henares

Bodi ține permanent legătura cu ai săi, fiind foarte preocupat de situație. Recent, el a postat pe facebook un material despre sacrificul unui medic spaniol aflat în prima linie a luptei cu coronavirusul.

Bodi a locuit și el câțiva ani în Alcala de Henares, acolo unde a avut un restaurant. În prezent, familia lui Bodi are o măcelărie în localitate, precum și un spațiu de joacă pentru copii, ambele afaceri derulându-se cu banii afaceristului.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate