Alex Bodi şi-a deschis o nouă afacere în Spania! Soţul Biancăi Drăguşanu are o parteneră de încredere care îi supervizează investiţiile!

Alex Bodi şi-a deschis o nouă afacere în Spania, acolo unde s-au stabilit cei din familia sa.

Autor: Matei Vaihan

In articol:

Alex Bodi şi-a deschis o nouă afacere în Spania, la începutul acestui an. Este vorba despre un spațiu larg de distracție pentru copii și adolescenți, cu zone de joacă, sală dedicată organizării de evenimente și o cantină.

Citeste si: Alex Bodi, dezvăluiri surprinzătoare despre declinul lui și despre relația cu Bianca Drăgușanu! „Mi-am pierdut afacerile, am pierdut banii”

Citeste si: Imagini emoționante cu Bianca Drăgușanu și fiica ei la aeroport! Cum și-a putut lua fetița în brațe vedeta după o despărțire de câteva zile! Îți dau lacrimile pur și simplu VIDEO EXCLUSIV

Citeste si: Reacţia oficială a lui Cătălin Moroșanu legat de cazul lui Sergiu, tăticul călăreț! Cătălin i-a căutat loc de muncă, iar Sergiu și-a închis telefonul – EXCLUSIV- bzi.ro

Citeste si: Bianca Drăgușanu s-a făcut de râs pe internet! A vrut să arate că știe engleză, dar a făcut o gafă: „Ia-l, făi, și fă ce vrei cu el”

Localul, care se află în Coslada, lângă Madrid, a fost inaugurat pe 10 ianuarie, câmd intrarea a fost liberă. De afacere se ocupă sora lui Bodi, Sonia, care e stabilită de mai bine de zece ani în Spania.

( vezi ce surpriză colosală i-a făcut Bianca lui Alex Bodi)

Alex Bodi şi-a deschis o nouă afacere în Spania. Are şi o măcelarie

Ea manageriază şi altă afacere în care Bodi a investit, un magazin care comercializează cărnuri, aflat în localitatea spaniolă Villabilla, situată lângă Alcala de Henares, oraşul în care sunt stabiliţi Sonia şi părinţii săi.

WOWbiz.ro a dezvăluit recent că soţul Biancăi Drăguşanu are funcţia de supervizor la Relaţii Internaţionale la compania specializată în vânzarea de aur de 24 de carate sub formă de microlingouri. El are statutul unui partener în companie,  încasând aproximativ 170.000 de dolari pe an, adică aproximativ 14.000 de dolari pe lună. La acest venit se mai adaugă şi diverse bonusuri pe care Bodi le poate încasa.

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Bianca Drăgușanu a răbufnit: "De unde morții m*-t** știi tu! Retardă petardă ce ești" De la ce s-a enervat soția lui Alex Bodi

Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi, criticați pentru că îşi etalează bogăţia: “Nu aveți suflet! Sunteți cunoscuți prin bătăi!”

Uite cât de mult își iubește Alex Bodi fiica. A pupat-o de nenumărate ori în văzul tuturor, apoi i-a transmis un mesaj înduioșător

Tudor Chirilă, revoltat în urma a ceea ce s-a întâmplat la Spitalul Foișor: „Suntem mințiți cu bună știință”

Se aplică de azi, 12 aprilie! Mii de români au interzis! Restricții încă 14 zile

Radu Bănică, fiul lui Ștefan Bănică rupe tăcerea! Ce îi făcea Andreea Marin când era copil!

Arma rusească din cosmos a băgat în sperieți Statele Unite

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies