Bianca Drăgușanu s-a făcut de râs pe internet! A vrut să arate că știe engleză, dar a făcut o gafă: „Ia-l, făi, și fă ce vrei cu el”

Bianca Drăgușanu a interpretat greșit versurile unei melodii în engleză și a izbucnit pe Instagram.

Autor: M.B.

In articol:

Bianca Drăgușanu a publicat pe pagina ei de Instagram câteva clipuri în care vorbea despre o melodie auzită la radio. Este vorba despre piesa „7 rings” a cântăreței Ariana Grande, pe care blondina a catalogat-o drept „cea mai proastă melodie din Univers”.

Unul dintre versurile melodiei cântate de Ariana Grande este „I want it, I got it” și face referire la faptul că artista își cumpără tot ceea ce își dorește. De altfel, toată piesa este despre bani și despre cât de mult îi place să fie bogată și să împartă din averea ei cu prietenii. Bianca Drăgușanu nu a înțeles mesajul melodiei și a crezut că artista vorbește despre un bărbat, nu despre obiecte, așa că a luat foc.

Citeste si: Pastila de a doua zi: Administrare, eficienta si riscuri

Bianca Drăgușanu: „Ia-l, făi și fă ce vrei cu el!”

„Auzi melodie! „Il vreau, îl am!” Cred că este cea mai proasta melodie din Univers care există. „ Îl vreau, îl am!” Să mori tu?! Hai că traficul ăsta a devenit o sursă de inspirație pentru mine majoră! Și când zic majoră, zic majoră, știți ce zic?

Citeste si: Imaginile care îl pot duce la Poliție pe fostul iubit al Biancăi Drăgușanu! Tristan Tate și fratele lui se cred... Batman

Mi se par foarte tari filtrele astea de Instagram și Snapchat. Stau și mă gândesc că, dacă nu ar fi, unele dintre voi ar trebui să cântați melodia asta dinainte invers: „Îl vreau, dar nu îl am” sau

„Îl vreau, îl am, dar dimineața când mă trezesc s-ar putea să nu îl mai găsesc”. Mi s-a pus pata!(...) Să revenim la melodia anterioară... Ia-l, făi! Ia-l și fă ce vrei cu el! Bine, vorbesc la modul general, nu la soțul meu. Îl vrei, ia-l! Cu filtru sau fără filtru, ai înțeles?”, a spus Bianca Drăgușanu pe pagina ei de Instagram, spre amuzamentul celor care au înțeles versurile melodiei despre care vorbea frumoasa soție a lui Alex Bodi. 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi, criticați pentru că îşi etalează bogăţia: “Nu aveți suflet! Sunteți cunoscuți prin bătăi!”

Alex Bodi s-a îngropat în sticle de şampanie la petrecerea de Revelion! FOTO

Smiley și Gina Pistol s-au căsătorit civil. Primele imagini de la eveniment | GALERIE FOTO

Două copile de 11 şi 12 ani se jucau în faţa porţii când au fost izbite în plin de o maşină condusă de un şofer începător

Calendar ortodox 27 mai 2023. Ce sfânt este cinstit sâmbătă?

„Am dormit în dric două ore.” Ce s-a întâmplat cu Anamaria Prodan în urmă cu o zi? Vedeta are o nouă achiziție

Primele imagini cu Gina Pistol în rochie de mireasă! Frumoasa vedetă a spus marele "Da"

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies