Alex Bodi, soțul Biancăi Drăgușanu, ironii crunte pentru bombardierii de prin cluburi! ”Majoritatea la casele de amanet”

Alex Bodi, în ciuda averii sale, este unul dintre cei care, cu siguranță, nu regretă că ziua de 1 Mai l-a prins în plină carantină. Iar motivele, pare-se, sunt mai multe.

Distribuie pe:

Autor: Calin Perian


In articol:

În primul rând, anul acesta, Alex Bodi își petrece carantina în paradisul său de la Mediaș cu fosta soție, acum iubită, Bianca Drăgușanu.

Citeste si: Relația explozivă a lui Marica cu Bianca Drăgușanu. „De ce ai făcut asta?”

Citeste si: Bianca Drăgușanu îl domină pe Alex Bodi în relația lor? Fanii lui Bodi sunt revoltați: „Cu ce te-o fi șantajat de-ai luat-o la tine acasă? Pare că te trage în jos hrănindu-se cu energia ta”

Citeste si: VIDEO | Prof. dr. Adrian Streinu-Cercel, despre coronavirus: „A început să aibă leac. Nu e dracul chiar așa de negru”

Citeste si: Planul de redresare UE. Viktor Orban, către Merkel: Ce îmi ceri tu, Angela, este suicid! - evz.ro

Citeste si: OMS trage un semnal de alarmă: “Vaccinurile nu vor ajunge la timp” - bzi.ro

În al doilea rând, ziua de 1 Mai este, pentru Alex Bodi, una în care îi vede pe diverși, prin cluburile de la mare, cum se ”rup în figuri”, cum vor să demonstreze că sunt niște ”bombardieri”, dar, de fapt, sunt niște personaje demne de a fi ironizate. De altfel, anul trecut, iubitul Biancăi Drăguşanu i-a ironizat pe cei care îşi cheltuie banii pe distracţie, trăind pe datorie la casele de amanet.

“De 1 mai, toate drumurile duc la mare....Nuba & Loft! După 2-3 mai, majoritatea la Casele de Amanet!”, a postat Alex Bodi. “Unii merg înainte la casa de amanet ca să aibă cu ce merge dacă merge după, măcar a avut cu ce merge!”, a răspuns un amic al lui Bodi. E clar că Alex Bodi îşi bate joc de cei care petrec 1 mai la mare. “Nu toată lumea e bogată, aşa ca tine”, i-a transmis un alt prieten. “Eu nu sunt bogat... am făcut la fel”, a răspuns iubitul Biancăi Drăguşanu.

Alex Bodi și Bianca Drăgușanu au divorțat

Nimeni nu mai înțelege ce se întâmplă în relația dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi! După un divorț rapid și dur, plin de agresiuni verbale și fizice, urmate de o citație și un proces la judecătorie, ca să nu mai vorbim de rufe murdare spălate în public de afacerist, printre care acuze de luare de medicamente și suicid, acum, în cuplu curge numai lapte și miere. Mai exact, Bianca Drăgușanu a decis să stea în casă în timpul autoizolării, dar nu în orice casă, ci în vila lui Alex Bodi de la Mediaș. Mai mult, susțin sursele WOWbiz.ro, în cuplu este multă iubire la mijloc, căci, din ultimele informații, se pare că foștii soți sunt nedespărțiți de zile bune.

Surse apropiate lor susțin că Bianca Drăgușanu stă în carantină în vila lui Alex Bodi de la Mediaș, proprietate ce seamănă foarte bine cu un colț de Paradis. Casa, construită acum doi ani, are etaj și mansardă, toată mobilată după ultima fiță, cu șemineu și sală de sport, o curte uriaşă, piscină și un garaj în care intră cele şase maşini de lux, așa că, atât Alex Bodi, cât și frumoasa Bianca Drăgușanu au tot ce le trebuie pentru a se simți bine, în carantină.

 

Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop 26 Noiembrie 2020: astăzi norocul poate veni din cele mai neobișnuite situații

Alertă la granița României: Se închide tot! Măsurile care intră în vigoare vineri

Adelina Pestrițu și-a scos la licitație rochia de mireasă! Suma incredibilă pe care o cere și ce vrea să facă apoi cu banii

Bianca Drăgușanu, declarații de dragoste pentru bărbatul misterios din viața sa

Doliu la Puterea dragostei! Concurenta a pierdut una dintre cele mai importante persoane: „Te voi iubi toată viața mea...”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies