Alex Nedelcu și Vladimir Drăghia, contre la FanArena: "Măi, omule, la ce emisiune te-ai uitat?"

Alex Nedelcu și Vladimir Drăghia s-au contrat pe tema luptei pe echipe între Războinici și Faimoși. Drăghia a susținut că pe echipe Faimoșii au câștigat deja Exatlon.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

Vladimir Drăghia a încercat să îi explice lui Alex Nedelcu faptul că, indiferent cât ar câștiga Războinicii de acum, lupta pe echipe cu Faimoșii au pierdut-o deja.

Alex Nedelcu nu a fost de acord. "Măi, omule, tu la ce emisiune te-ai uitat? (...) La ce te uiți? Înțeleg că e frati-tu acolo, dar totuși, hai să fim realiști", i-a spus Drăghia lui Alex Nedelcu.

"N-ai cum să faci supoziția asta pentru că Exatlon-ul nu se câștigă pe echipe", a replicat Alex Nedelcu.

"La individual fiecare are șansa lui, unul are o șansă mai mică, altul mai mare. Dar dacă vrei Războinici vs Faimoși gata, Exatlon a fost câștigat de Faimoși, n-aveți ce să mai faceți", a susținut Drăghia.

"Nu pot să spun asta, să fiu de acord cu asta 100%", a replicat Alex Nedelcu. "Nu poți să spui asta că e frati-tu acolo", a răspuns imediat Drăghia. "Nu sunt de acord pentru că intensitatea concursului crește pe măsură ce ajungi la final", a explicat Alex Nedelcu de ce nu a fost de acord cu Drăghia.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: