Vedete

Alex Stoica, acuzat că a făcut-o pe Mihaela Popescu să părăsească Exatlon! Cosmin îi ia apărarea Războinicei: „Dacă fata asta, care e campioană la karate...”

Alex Stoica este pus la zid de foștii concurenți pentru comportamentul avut față de Mihaela Popescu la Exatlon. Mătușa lui îi ia apărarea, în timp ce Cosmin îl acuza.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

Mihaela Popescu a părăsit competiția după ce a intrat la duel cu Iulia. Războinica nu și-a mai dorit să rămână în competiție din cauza relației cu echipa, dar mai ales din cauza conflictelor cu Alex Stoica. Fără să aibă sprijinul echipei și departe de familia ei, ea a cedat și nu a dat totul pe traseu.

„E un caracter greu de suportat. Dacă fata asta, care e campioană la karate, îi pune la gât lui Alex Stoica toate medaliile pe care le-a câștigat, îi rupe gâtul”, a spus Cosmin Marin, invitat la FanArena.

Citeste si: Ricardo de la Puterea Dragostei, adevărul despre leșinul Ralucăi! Tânărul a fost acuzat de fani că o place pe Roxana

Citeste si: Un profesor din Iași a mers la un salon de masaj erotic. Acolo a avut parte de o surpriză colosală! Cine a fost la un pas să-i îndeplinească fanteziile sexuale

Daniela, mătușa lui Alex Stoica, îi ia apărarea

„Echipa este formată din mai mulți concurenți. Mie nu îmi plac supozițiile, nu vreau să spun ce cred eu. Nu am fost acolo, nici nu pot să îi contrazic pe cei doi care au fost acolo. Eu mă așteptam să existe discuții, însă nu cred că el este cel care dezbină, care dorește răul cuiva. În momentul în care plecau la luptă, eu sunt sigură, când erau pe traseu, că nu se uitau în spate sau făceau altceva. Se duceau și se încurajau unii pe ceilalți”, a spus ea în apărarea lui Alex Stoica

„La ceremonia mea de final, la duel, Alex a avut discursul. Apoi am vorbit și eu, l-am felicitat, iar el mă îngâna, nu a acceptat ce am spus. Asta spune mulet despre el. Nu am nimic cu el personal, am încercat să fim prieteni și nu s-a putut, iar imaginile vorbesc de la sine”, a intervenit Cosmin Marin.

„Eu cred că trebuie să ascultăm și părerea lui, când va fi momentul”, a mai adăugat mătușa Războinicului.

Galerie foto