Alex Velea i-a măcelărit pe Lino Golden și Mario Fresh! Umilința e totală Video

Scandalul dintre Alex Velea și fosta sa echipă ”de aur” formată din Lino Golden și Mario Fresh este departe de a se încheia, ba chiar, de curând, cel care i-a lansat pe cei doi puștani în lumea bună a muzicii i-a pus la colț cum știe el mai bine.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

Alex Velea
Alex Velea ii fac epraf pe Lino Golden si pe Mario Fresh

Mai exact, Alex Velea, așa cum a procedat și când se certa cu Abi Talent, le-a dedicat celor doi o melodie. Care, normal, spune totul încă din titlu despre ce se petrece cu cei doi fosți ”golden boys”: ”Fake-urile”.


In articol:

”Fake-urile astea mă invidiază”, este refrenul melodiei lansate de Alex Velea, dedicația la adresa lui Lino Golden și a lui Mario Fresh fiind suficient de străvezie și pentru cineva care habar nu are de ce se petrece în showbiz-ul românesc. Dar, evident, Alex Velea nu se limitează la asta ci, în meldoia de aproape 3 minute nu îi slăbește deloc pe ce doi, iar în ritm de trapanele îi ”măcelărește”.

Mario Fresh
Mario Fresh si Alex Velea s-au certat din cauza Alexiei Eram

Aluziile la versurile care i-au făcut cunoscuți pe cei doi sunt suficient de dese și de haioase pentru ca Alex Velea să reușească să puncteze mai evident ca într-un meci de box. ”Am intrat în scenă, reprezint băieții care o ard ca influenceri”, spune Alex Velea care le atrage atenți, nu tocmai subtil, că nu se ridică niciunul la nivelul lui: ”Nu ai putea să îmi iei locul nici dacă ți l-aș da eu / N-ai avea cum, nu știi jocul / Și nici nu ai hazul meu/ M-am născut fenomenal, faptele mele vorbesc / Ai vrea să fii și tu ca mine, dar nu prea ai palmares/ Te iau peste tot / Rămâi doar un nepot / Ai uitat de unde ai plecat". Și, pentru ca umilința să fie maximă, Alex Velea și-a încheiat melodia în stilul lui Eminem: ”De ce să fiu rege, când pot să fiu zeu”!

Citeste si: Rafaela de la „Puterea Dragostei”, bătută de fostul iubit! Ce decizie a luat fosta concurentă? - evz.ro

Citeste si: Carantină totală în România? Ce spune Raed Arafat - bzi.ro

Lino Golden
Lino Golden a plecat din echipa lui Velea

Alex Velea, scandal cu Lino Golden și Mario Fresh

Scandalul momentului din showbiz-ul românesc este înfruntarea dintre Lino Golden și Mario Fresh cu mentorii lor, Alex Velea și Antonia. Iar dacă, inițial, a pornit cu aluzii fine, acum s-a transformat într-un război în care nu se iau prizonieri. „Vă rog să nu vă mai lăsați păcăliți de «dramele» și «victimizările» care circulă online… sunteți extrem de naivi. Educația, Bunătatea și Respectul au lipsit, PUNCT! Ah, și să nu uităm MODESTIA! Mai departe, trageți voi o concluzie. Probabil, doar adulții și oamenii cu mintea la cap vor înțelege.  Niciodată să nu tolerați aroganța și să nu uitați de unde ați plecat, și cine v-a ajutat sau să trădați oamenii care au fost lângă voi demult… este cel mai josnic gest. Nu vă mai pierdeți timpul online cu răutăți, când, de fapt, se întâmplă lucruri grave rău în jurul nostru și în lume care trebuie să ne preocupe”, este un mesaj postat de Antonia în plin scandal cu Lino Golden și Mario Fresh.

Alex Velea
Alex Velea si Antonia sunt suparati pe comportamentul pupililor lor

”Nu mai încerca să îndulcești situația și să te victimizezi cum ai făcut toată viața. Te-am ferit prea mult de insucces, frustrări și bătăi (pe care tot tu, bătăușule, le-ai generat). În schimb, ți-ai băgat frații la ”înaintare” după ce i-ai ”îmbârligat” să se certe cu toată lumea cu care avea DOAR TU probleme. Te-ai înjurat de morți, de familii cu acest boschet de periferie, zis și Abi, ca mai apoi să fie fratele tău...Nu te mai cunosc, noi nu te-am crescut și învățat așa... De ziua ta, sper să ai parte de toată fericirea pe care o mimezi pe Instagram. La mulți ani, Șerpișorule! Aaa și apropo... nu s-a încheiat nimic, abia începe”, a scris Alex Velea cu ocazia zilei de naștere a lui Lino Golden.

 

E adevărat, Mario Fresh a încercat să dreagă busuiocul, dar nu a reușit. „Nu pot să spun că ne-am certat, dar da, de ceva timp ne-am separat. Am început să avem păreri diferite, să facem muzică diferită, etc...Când nu mai rezonezi cu cineva mai bine cauți o varianță de mijloc. Îi multumesc foarte mult pentru tot ce a făcut pentru mine, fără el nu eram aici. Poate pe viitor o să mai auziți materiale cu el”, a spus Mario Fresh pe contul său de Instagram depsre relația pe care o are acum cu Alex Velea și Antonia.

Galerie foto 
Citește și:

Fost prieten al lui Lino Golden, dezvăluiri în premieră despre ce s-a întâmplat la Survivor, între acesta și Lola! ”Era femeia unui om din emisiune! Să te duci și s-o faci...”...

Un membru de la Golden Boy, anunț de ultimă oră după ce Alex Velea l-a concediat pe Mădălin Moșoiu: ”Manageriat de cine trebuie”

Cea mai bună zacuscă de ardei. Rețeta sârbească. E mai delicioasă decât crezi

Lino Golden, ironizat de Zanni, apropiat al lui Alex Velea. Ce postare a făcut fostul prieten al trapperului

Iubita lui Lino Golden, luată la rost pentru fotografiile incendiare de pe internet. Ce spune trapperul

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies