Alexandra e fata cu care Gigi Becali se mândreşte cel mai mult! Vezi cum se distrează în vacanţe cea mai deşteaptă fiică a lui Becali!

Alexandra e fata cu care Gigi Becali se mândreşte, pentru că a avut rezultate bune la învăţătură.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

Alexandra e fata cu care Gigi Becali se mândreşte, mai ales că învaţă foarte bine. Afaceristul are trei fete, pe Teodora, Alexandra şi Cistina. Teodora, cea mai mare dintre ele, s-a măritat sâmbăta trecută. Cea care a tars atenşţia a fost Alexandra, care s-a îmbrăcat într-o rochie cu motive tradiționale machedonești, pozându-se alături de tatăl său. (vezi ce cadou de nuntă i-a oferit Gigi Becali fiicei sale Teodora)

Citeste si: Cu ce se ocupă nașa Teodorei Becali! Părinții spirituali au cariere de succes

Citeste si: Câți bani ar fi pus în plic Anamaria Prodan la nunta fiicei lui Gigi Becali!

Citeste si: Cât a putut să coste rochia pe care Anamaria Prodan a purtat-o la nunta fiicei lui Gigi Becali! Impresara ar fi putut să își ia o garsonieră în Militari cu banii aceștia! EXCLUSIV!

Alexandra e fata cu care Gigi Becali se mândreşte cel mai mult: "Fetele mele trebuie să fie un exemplu" 

În 2015, Alexandra a fost în prim-plan după ce a absolvit examenul de Bacalaureat cu 9.43, la Colegiul "I.L. Caragiale" din Capitală, secţia Filologie. “Este o notă foarte bună, cu care mă mândresc. Fetele mele trebuie să fie un exemplu pentru ceilalţi copii, pentru că dacă eu vorbesc despre moralitate, de familie, despre credinţă şi despre educaţie, atunci trebuie să demonstrez eu întâi că în familia mea există acest lucru, educaţie şi credinţă”, a declarat Gigi Becali atunci când a aflat notele fiicei sale. 

fara descriere

Alexandra e fata cu care Gigi Becali se mândreşte cel mai mult. Îşi doreşte o carieră în magistratură  

Ulterior, Alexandra a devenit studentă la Facultatea de Drept, dorind o carieră în magistratură. Pe paginile de socializare, Alexandra are sute de admiratori care apreciază pozele postate de ea din vacanţe. Fiica mijlocie a lui Gigi Becali a vizitat, în ultima perioadă, Parisul, Dubaiul, insula Santorini, postând mai multe fotografii din locurile prin care a trecut.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate