Cât a putut să coste rochia pe care Anamaria Prodan a purtat-o la nunta fiicei lui Gigi Becali! Impresara ar fi putut să își ia o garsonieră în Militari cu banii aceștia! EXCLUSIV!

Anamaria Prodan a făcut senzație la nunta fiicei lui Gigi Becali într-o rochie albastră, unicat

Distribuie pe:

Autor: C.I.

fara descriere

Anamaria Prodan nu se dezminte. Adepta ținutelor de calitate, și cu un cost, firește piperat, agenta FIFA numărul unu în România se detașează mereu la capitolul haine de firmă în momentele în care își face apariția pe stradă și, în special, la evenimentele mondene cu ștaif.

Anamaria Prodan, apariții șocante la evenimente cu ștaif

De pildă, în primăvară, la petrecerea VIVA, Prodanca avea să întoarcă privirile atunci când a intrat în incintă. Rochia, transparentă și foarte, foarte îndrăzneață, a făcut ca toate celelalte outfit-uri alese de vedete să pălească. "Eu nu prea am timp să particip la party-uri mondene și, de aceea, atunci când o fac, vreau să nu trec neobservată. Este stilul meu, mai diferit, mai șocant, mai șic dacă vreți", avea să declare Prodanca pentru WOWbiz.ro la vremea respectivă.

Citeste si: Imagini incredibile! Anamaria Prodan a șocat la mormântul mamei sale! Ce a putut să aducă la cimitir, chiar în ziua în care regretata cântăreață ar fi împlinit 72 de ani!

Citeste si: Anamaria Prodan, mesaj emoționant la un an de la moartea mamei sale: ”Să râzi și să cânți alături de îngerii tăi”

Citeste si: Anamaria Prodan a dat de pământ cu Irinel Columbeanu: “Eu îl urăsc cu pasiune. Dacă aş putea l-aş distruge pentru 10 vieţi de acum înainte”. Când s-a întâmplat asta?

fara descriere

Anamaria Prodan a dat o avere pe rochia de la nunta fiicei lui Becali! Ținuta a fost o combinație de paiete și tull

Acum, la un alt eveniment de mare amploare, impresara a... recidivat. Anamaria Prodan a dat o avere pe rochia de la nunta fiicei lui Becali, una în care a arătat senzațional și, ca de obicei, i-a lăsat pe cei aflați prin preajmă fără răsuflare. Surse din preajma vedetei susțin că ea a ales o ținută Ellie Saab, foarte scumpă."Ana a ales ceva unicat la căsătoria Teodorei, o rochie albastră, dintr-o combinație de paiete și tull, realizată manual. Ea a fost cumpărată special din Dubai și a costat nu mai puțin de 28.000 de euro, prețul pe care l-ar fi dat și pe o garsonieră nouă din zona Militari”, au dezvăluit apropiații Prodancei pentru WOWbiz.ro.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate