Vedete

Alexandra Stan si-a luat apartament pe malul Oceanului Pacific! Cantareata s-a mutat la Santa Monica, California | EXCLUSIV

Alexandra Stan s-a mutat in America si nu pare sa aiba in intentie sa revina prea curand in Romania.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Radu Constantin


Alexandra Stan si-a luat apartament pe malul Oceanului Pacific! Cantareata s-a mutat la Santa Monica, California | EXCLUSIVicon photo


Alexandra Stan a plecat un SUA la sfarsitul anului trecut si ar fi trebuit sa revina in tara in ianuarie, insa acest lucru nu s-a mai intamplat. Cantareata pare sa se simta atat de bine pe taramuri americane incat a uitat rapid de Romania. Ea a inchiriat un apartament pe malul oceanului pana la sfarsitul lui 2018 si se bucura de soarele californian in fiecare zi. Alaturi de ea se afla si iubitul ei.


Alexandra locuieste practic pe plaja din Santa Monica si vede oceanul de la geamul apartamentului. Nu ca acest lucru ar fi strain pentru ea, mai ales ca Alexandra s-a nascut langa Constanta. Totusi, peisajul de la Marea Neagra se compara cu greu cu cel de la Pacific.


Santa Monica se afla in comitatul Los Angeles, practic centrul showbiz-ului mondial. Alexandra s-a retras strategic aici, ea sperand sa prinda cateva colaborari cu artisti americani de calibru, care s-o duca si mai sus in topurile americane. 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Cristian Boureanu ajunge iar in fata judecatorilor! Fostul deputat e acuzat ca a provocat un accidenticon photo

Stiri

Cristian Boureanu ajunge iar in fata judecatorilor! Fostul deputat e acuzat ca a provocat un accident

Cristian Boureanu ar putea sa aiba noi probleme, dupa ce a fost condamnat la inchisoare cu suspendare pentru ultraj.

Titlu secțiune