Alexandra, victima ”monstrului din Caracal”, iubea dansul și scena! Imagini emoționante de la spectacolele ansamblului din care făcea parte

Alexandra Măceșanu, victima ”monstrului din Caracal”, făcea parte dintr-un ansamblu folcloric, unde dansa de câțiva ani.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere

Alexandra Măceșanu, tânăra care a sunat din casa lui Gheorghe Dincă, bărbatul din Caracal care a răpit-o și (se pare) ar fi ucis-o, dansa de câțiva ani în ansamblul ”Dor de Românați” din Caracal. Tânăra se îndrăgostise de folclor și mergea împreună cu ansamblul la spectacole din județul Olt. Alături de Alexandra, în ansamblul ”Dor de Românați” făceau parte mai mulți tineri de aceeași vârstă ca și ea.

fara descriere

În imaginile postate pe contul de socializare a ansamblului, Alexandra apare mereu prima din stânga, ea fiind una dintre fetele mai înalte din ansamblu. Fotografiile indică faptul că tânăra se simțea foarte bine pe scenă și că dansul făcea parte din viața ei.

fara descriere

Citeste si: Dinții găsiți în casa criminalului din Caracal ar proveni de la două persoane! Declarația unui medic stomatolog: ”Ar aparţine unei domnişoare”

Citeste si: Unchiul Alexandrei aruncă bomba! Dezvăluiri halucinante despre criminalul din Caracal: „Este amantul unei foste judecatoare! Sunt implicati si oameni politici!”

Citeste si: Șocant! O femeie a înjunghiat un copil și a încercat să îi dea foc! Cum a fost prinsă

Alexandra Măceșanu a fost răpită pe 24 iulie de pe stradă și dusă în casa lui Gheorghe Dincă, de unde a reușit să sune la 112 și să le dea autorităților câteva indicii despre locul în care era ținută. Poliția a ajuns la casa bărbatului din Caracal abia după 19 ore, fără să mai găsească vreo urmă a fetei. Dincă a recunoscut că a omorât-o pe Alexandra dar și pe o altă fată, Luiza, dispărută cu câteva luni în urmă. El nu a putut însă să le indice polițiștilor locul unde a abandonat cadavrele.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate