Dinții găsiți în casa criminalului din Caracal ar proveni de la două persoane! Declarația unui medic stomatolog: ”Ar aparţine unei domnişoare”

Un medic stomatolog a mărturisit că dinții găsiți pe proprietatea bărbatului ar aparține mai multor persoane!

Distribuie pe:

Autor: A.V.

Noi dezvăluiri șocante! Un medic din Buzău a analizat fotografia în care se văd dinții găsiți în butoiul de pe proprietatea criminalului din Caracal, Gheorghe Dincă. La o primă vedere și analiză, se confirmă faptul că sunt dinți de natură umană.

De asemenea, dinții ar proveni de la cel puțin două persoane, spune medicul stomatolog. O parte din dinți par a fi trecuți prin arderi repetate. E posibil ca celulele pe care ar fi trebuit să le conțină să fi fost distruse, astfel fiind grea determinarea ADN.

Citeste si: Procurorii intră cu buldozerul pe terenul ”Casei Groazei”! Gheorghe Dincă a fost readus la locul faptei

Citeste si: Doliu şi pierdere grea în PSD! A fost răpus de Covid-19 la doar 56 de ani - evz.ro

Citeste si: Ioan Burculeț, ”detectivul de paranormal” de la WOWbiz.ro, despre ”casa groazei” de la Caracal: ”Va arde ca o torță”

Citeste si: Originar din Caracal, Dan Diaconescu este devastat de crimele lui Gheorghe Dincă! Ce a putut să spună celebrul prezentator tv EXCLUSIV

"Din punctul meu de vedere, dinţii aceştia sunt umani, după forma rădăcinilor, după suprafeţele vestibulare. Pare că sunt câţiva cariaţi şi cu părere de rău o pot spune că la vârsta de 15 ani pot fi copii cu dinţi cariaţi", spune medicul Sergiu Lazarev citat de Adevarul.

"Din ce am văzut, aş putea spune că ar aparţine unei domnişoare, dar pe de altă parte strică toată ipoteza această coroniţă. Dacă este o coroniţă, este extrem de greu să cred că i-a aparţinut unei domnişoare de 15 ani. Mai târziu se fac astfel de lucrări", a continuat medicul.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Procurorii intră cu buldozerul pe terenul ”Casei Groazei”! Gheorghe Dincă a fost readus la locul faptei

Unchiul Alexandrei aruncă bomba! Dezvăluiri halucinante despre criminalul din Caracal: „Este amantul unei foste judecatoare! Sunt implicati si oameni politici!”

Cumplit! O fetiță de 3 ani a fost răpită, apoi violată și decapitată! Ce au surprins camerele video

Originar din Caracal, Dan Diaconescu este devastat de crimele lui Gheorghe Dincă! Ce a putut să spună celebrul prezentator tv EXCLUSIV

Culmea luxului: și-a rupt ambele picioare și și-a comandat un scaun cu rotile placat cu cristale Swarovski

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies