Alexandru Arșinel se mai îmbogățește cu 100.000 de euro, în acest an! Actorul, supărat pe cei care spun că are pensia prea mare! EXCLUSIV

Alexandru Arșinel se mai îmbogățește în acest an cu 100.000 de euro, adică pensia lui pe 4 ani.

Alexandru Arșinel
Alexandru Arșinel este pensionar după 70 de de ani de teatru
Autor: Radu Constantin

In articol:

S-a tot vorbit în ultima perioadă despre pensia ”de lux” al lui Alexandru Arșinel, care la 82 de ani a ajuns să aibă venituri lunare cumulate de aproximativ 9.000 de lei.

Actorul se pregătește însă să devină și mai bogat: el va recupera în acest an o sumă foarte importantă de bani.

Arșinel are de recuperat o datorie de la fiul lui

Alexandru Arșinel va încheia anul 2021 cu 100.000 de euro mai bogat. Asta pentru că unul dintre oamenii pe care i-a împrumutat cu bani a ajuns la data scadentă. Debitorul este chiar propriul lui fiu, Bogdan Arșinel, care i-a cerut tatălui său un împrumut de 100.000 de euro în anul 2008 pentru a-și cumpăra o casă de vacanță în Grecia. Bogdan a mai împrumutat însă și alți 235.000 de euro de la fratele lui, Cristian Alexandru. Ambele datorii au ca dată scadentă anul 2021, conform declarației de avere a soției lui Bogdan Arșinel, Alice, care lucrează în Ministerul Afacerilor Externe.

Alexandru Arșinel
Alexandru Arșinel, alături de cei doi copii pe care-i are

Se poate spune orice despre Alexandru Arșinel, doar că are grija banilor nu. Actorul a declarat anul trecut câștiguri serioase doar din pensii și indemnizații: 33.720 lei (pensia de revoluționar), 72.512 lei (pensia normală), 74.772 lei (indemnizație de merit), 10.800 lei (indemnizație handicap gr.2). Media lunară este de 8.936 lei pe lună.   

Citeste si: Polițiștii italieni s-au apropiat de această prostituată. Ce le-a zis tânăra, în limba română: „Am 25 de ani și…”- bzi.ro

Citeste si: Alexandru Arșinel a ajuns să cânte de pe scaun! Momente emoționante la Teatrul de Revistă! Exclusiv

Arșinel: ”Am 70 de ani de muncă”

 “Există o indemnizație de merit dată de Ministerul Culturii la profesori, actori, arhitecți. Am obținut locul întâi într-un top al celor mai buni artiști. Toate sumele sunt justificate oficial, consider că le merit.

Am 82 de ani și am obținut o indemnizație de merit si o pensie după 70 de ani de muncă. Dacă mă justific înseamnă că mă simt vinovat. (…) Soția mea e paralizată, are certificat de handicap. Și eu am certificat de handicap de când am făcut transplantul. Mă necăjește că nici la vârsta asta nu sunt lăsat în pace”, a mărturisit Alexandru Arșinel într-un interviu pentru un post de televiziune.

Citeste si: Alexandru Arșinel, prima reacție după ce s-a aflat ce pensie primește de la stat: ”Cred că ar trebui să fiu felicitat”

“Și faptul că am fost operat de transplant de rinichi și am fost salvat, iar pentru unii a fost anormal pentru că mi s-a întâmplat mie. Nu am un leu obținut în viața mea decât prin muncă. Am 70 de ani de muncă, am fost 20 de ani director”, a mai specificat actorul.

 

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Alexandru Arșinel a ajuns să cânte de pe scaun! Momente emoționante la Teatrul de Revistă! Exclusiv

Alexandru Arșinel s-a mutat la Sinaia împreună cu soția sa. Actorul își va petrece sărbătorile fără nepoți

Alexandru Arșinel este internat la spital, unde a fost operat de urgență. Care este starea de sănătate a actorului

Horoscop Zilnic Sâmbătă 19 Iunie 2021: RACII au parte de o situație care poate lua o întorsătură favorabilă pentru ei

Moșii de vară 2021. Ce este total interzis să faci de Sâmbăta Morților

BOMBĂ! Florin Ristei, înșelat și părăsit de iubita superă pentru un bărbat super celebru! Este SCANDAL imens

Cutremur la Casa Regală. Charles, anchetat, după moartea prințesei Diana. Ce i-a făcut

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies