Alexandru Bobicioiu de la Puterea Dragostei, supărat că a fost cuplat de toată lumea cu Deea! ”Nu vreau să fiu cu ea” EXCLUSIV

Alexandru Bobicioiu a vorbit despre relația pe care o are cu Deea, după ce toată lumea a crezut că sunt împreună.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

Alexandru Bobicioiu a revenit în casa de la Puterea Dragostei, după ce fusese eliminate. Deși, inițial el făcuse un cuplu cu Bianca, tânăra ”i-a dat papucii” după ce a ieșit din emisiune. Acum, întors în show, Alexandru Bobicioiu nu mai formează un cuplu cu Bianca și, între el și Deea au fost câteva gesturi tandre, iar camerele de filmat au surprins chiar și un sărut.

Citeste si: Ipoteză neșteptată la Puterea Dragostei: Lavinia, îndrăgostită în secret de Bogdan Mocanu?

Citeste si: E incredibil ce a putut să-i facă Jador Simonei! S-a răzbunat pentru palma pe care a primit-o! "Atunci când ai 1,30..."

Citeste si: Andreea Mantea și Cristi Mitrea, schimb fabulos de replici! Acum toată lumea s-a convins ce este între ei: „Hai acasă”

Totul însă a plecat de la o provocare venită din partea lui Raffa. Chiar și așa, înainte de a face acest lucru, Alex Bobicioiu ar fi vrut să refuze momentul între el și Deea, dar și-a luat inima în dinți și a sărutat-o.

Alexandru Bobicioiu de la Puterea Dragostei, după sărutul cu Deea ”Nu vreau să se simtă prost”

Imediat, toți au crezut că între Deea și Alexandru Bobicioiu este mai multe decât o prietenie, iar lucrul ăsta l-a deranjat foarte tare pe tânăr, care a avut o reacție dură.

”Nu sunt împreună cu Deea. Nu simt o atracție între noi. Nu e genul de persoană cu care eu să vreau să fac un cuplu. E frumoasă, îmi place de ea, dar doar ca prietenă. Nu este rea, nu este urâtă, nu vreau să se simtă prost când spun asta, dar nu vrea să fiu cu ea”, a spus Alexandru Bobicioiu de la Puterea Dragostei.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: