Alexandru Cumpănașu a răbufnit pe Facebook! „L-au pus în libertate!”

Alexandru Cumpănașu a scris un mesaj dur pe Facebook, după ce a aflat că individul care a făcut o farsă a fost eliberat.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

 


In articol:

fara descriere
Mama Alexandrei Măceșanu a trecut prin clipe greu de imaginat atnci când a primit un apel de la un individ care pretindea că le are pe fiica ei și pe Luiza Melencu, cealalăltă fată care a dispărut din Caracal. Bărbatul a cerut 3.500 de euro la schimb pentru a le elibera e cele două adolescente. Anchetatorii au dat însă de urma lui și au aflat că el nu avea nicio legătură cu răpirea fetelor și că totul fusese doar o glumă proastă.

Citeste si: Cine este bărbatul care a cerut 3500 de euro pentru eliberarea Alexandrei Măceșanu! „Spuneți-le anchetatorilor că fetele sunt la noi”

Citeste si: Mama Alexandrei a primit un apel care i-a tăiat respirația: „Fetele sunt la noi. Suntem complici cu Dincă“

fara descriere

Alexandru Cumpănașu a răbufnit

Cel care a făcut apelul care i-a pus pe jar pe anchetatori este un tânăr de 18 ani din Teleorman, relatează Adevărul. După ce a fost audiat, el a fost lăsat să plece. Felul în care au decurs lucrurile l-a scos din minți pe Alexandru Cumpănașu. Pentru faptul că a dat speranțe familiilor adolescentelor și pentru că i-a puc pe anchetatori pe drumuri, unchiul Alexandei crede că ar trebui pedepsit aspru.

„Toţi golanii, şantajiştii şi profitorii sunt puşi în libertate. Tocmai ce am aflat (sper că nu este adevărat) că după ce l-au filat, l-au localizat şi audiat pe acest nemernic L-AU PUS ÎN LIBERTATE!!!! Pentru că avea 18 ani şi era mic. Îţi vine să plângi şi să urli. După ce mama lui Alex a trebuit să accepte calvarul acestor conversaţii, am făcut totul ca la carte şi am anunţat autorităţile, am pus la dispoziţie înregistrările făcute de FAMILIE nu de autorităţi, stăm 5 zile în suspans aflăm acum că după efortul depus pentru a îl localiza şi prinde este audiat şi pus în libertate. Sunt SCÂRBIT“, a fost reacţia unchiului Alexandrei, Alexandru Cumpănaşu.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate