Cine este bărbatul care a cerut 3500 de euro pentru eliberarea Alexandrei Măceșanu! „Spuneți-le anchetatorilor că fetele sunt la noi”

Un bărbat a pretins că Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu sunt la el.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Mama Alexandrei Măceșanu a stat cu sufletul la gură pentru a afla dacă bărbatul care a sunat-o și i-a spus că le are pe fiica ei și pe Luiza Melencu spune adevărul. Individul o sunase cu câteva zile în urmă și i-a spus că cele două adolescnete sunt la el, cerân dsuma de 3.500 de euro în schimbul eliberării lor. Totul a fost, din păcate, doar o farsă.

Citeste si: Mama Alexandrei a primit un apel care i-a tăiat respirația: „Fetele sunt la noi. Suntem complici cu Dincă“

fara descriere

Mama Alexandrei a anunțat anchetatorii după ce a fost contactată de individ și le-a oferist acestora înregistrările apelurilor.

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, individul caer a pus totul la cale este un tânăr în vârstă de 18 ani, din localitatea Peretu, județul Teleorman. Acesta a fost găsit de autorități acasă, în pat. După audieri, a fost eliberat.

Citeste si: Un tânăr de 21 de ani din Iași a înjunghiat un bărbat în parcarea unui supermarket, apoi a făcut live pe Facebook: „Sunt încă viu, dar l-am tăiat pe ăla destul de rău. Mă ia poliţia. Moare ăla, aia e, un fraier mai puţin”

„De 5 zile am colaborat personal cu procurorii si serviciile de informatii pt organizarea unui flagrant in cazul unei persoane care a sunat la mama Alexandrei cerand bani pt eliberarea Alexandrei si Luizei!!!. Chiar daca speranta a fost mica totusi am sperat. Felicit DIICOT si serviciile care au colaborat la acest caz. Persoana care reclama ca detine fetele a fost prinsa si audiata!!. Din pacate este o pista falsa dar eu sper sa plateasca cu puscaria pt modul in care s-a jucat cu sentimentele familiei si sperantele tuturor!!!! Va rog sa nu difuzati vocea mamei Alexandrei!”, a scris Alexandru Cumpănaşu pe Facebook.

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate