Alexandru Cumpănașu a suferit un preinfarct! Care a fost mesajul unchiului Alexandrei Măceșanu imediat după incident

Alexandru Cumpănașu, internat la Floreasca după ce a suferit un preinfarct

Distribuie pe:

Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei, a suferit seara trecută un preinfarct, fiind transportat de urgență la Spitalul de Urgență Floreasca. Se pare că la finalul unei emisiuni la care fusese invitat, bărbatul a acuzat dureri în zona inimii și senzații de amorțeală la o mână.

Alexandru Cumpănașu a suferit un preinfarct! Care a fost mesajul unchiului Alexandrei Măceșanu imediat după incident

După câteva investigații mai amănunțite, s-a constatat că starea de sănătate a a lui Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu, este stabilă.

Citeste si: Avocatul familiei Luizei Melencu, Tonel Pop, desființează declarațiile lui Gheorghe Dincă de la audierile de azi! "Minte pentru a-și apăra complicii!"

Citeste si: Scene incredibile la audierile lui Gheorghe Dincă! "L-a mângâiat, l-a ținut de mâini... Are un comportament deviant"

Citeste si: Alex Bodi s-a descălţat în avion! În timpul zborului, soţul Biancăi Drăguşanu şi-a pus picioarele goale pe un fotoliu de piele! FOTO

"Pentru TOTI (putini ce-i drept) care sperau sa crăp aseară îi anunț că sunt BINE, PUTERNIC și nu mă las până nu rad acest sistem odios. Cu tot cu clanurile "anexate". PANĂ LA CAPĂT. Astfel, la ora 15:00 in fata Parchetului General voi face o DECLARATIE DE PRESA: Un anunt important cu privire la masurile pe care am hotarat sa le luam față de ancheta care o vizează pe nepoata mea Alexandra Măceșanu și descoperirea adevărului", a spus Alexandru Cumpănașu pe contul său de facebook.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate