Alexandru Cumpănaşu este omul masonilor? “Șeful Masoneriei române a binecuvântat o organizație dubioasă”

Se poate spune că Alexandru Cumpănaşu este omul masonilor.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

In articol:

Se poate specula că Alexandru Cumpănaşu este omul masonilor. Unchiul Alexandrei Măceşanu, una dintre victimele lui Gheorghe Dincă, a anunâatrecent că va candida la alegerile prezidenţiale, în contextul în care a beneficiat de un capital consistent de imagine după tragedie, când a fost un purtător de cuvânt al familiei îndoliate.  Şef al Coaliției Naționale pentru Modernizarea României, Cumpănaşu a avut legături cu mai multe cercuri politce în ultimii ani. În 2017, s-a demonstat că are o relaţie solidă cu Marea Lojă Naţională din România, organizaţia masonilor din ţara noastră. (vezi cât de bogată este soţia lui Cumpănaşu)

Citeste si: Înregistrare-bombă a unui martor, despre clanul lui Gheorghe Dincă. Alexandru Cumpănașu a făcut public totul!

Citeste si: Adevărul despre relația dintre Alexandru Cumpănașu și nepoata lui! Toată lumea credea că era apropiat de Alexandra, dar s-a dat de gol

Citeste si: Alexandru Cumpănașu vrea să candideze la prezidențiale! ”A mă înscrie într-o astfel de bătălie înseamnă să îmi pierd liniștea”

Alexandru Cumpănaşu este omul masonilor: “Ați dovedit că sunteți un proiect extrem de serios" 

“Șeful Masoneriei române a binecuvântat o organizație dubioasă”, a scris flux.24.ro în octombrie 2017, care găzduia declaraţia lui Radu Bălănescu, Marele Maestru al Marii Loji Naționale a României, făcută la Conferința Națională a Coaliției Naționale pentru Modernizarea României condusă de Cumpănașu: “Ați dovedit în acești trei ani că sunteți un proiect extrem de serios. Oameni de mare prestigiu, oameni pe care îi respectă toată România, iată-i aici, în fața dumneavoastră. Acest proiect este necesar. Așa cum noi, Marea Lojă Națională din România, parte a societății civile, îndrăznesc să spun, foarte importantă, ne adresăm în relația noastră cu poporul român, prin proiecte care se adresează educației, culturii și sistemului medical. Sunt niște zone pe care le considerăm deficitare, pe care le considerăm cu toții deficitare și unde trebuie să punem umărul cu toții”.  

fara descriere

Alexandru Cumpănaşu este omul masonilor. L-a premiat pe şeful Marii Loje Naționale din România 

S-a scris că Alexandru Cumpănaşu este omul masonilor. „Bălănescu a primit din partea lui Cumpănașu un certificat de ambasador al culturii și identității naționale pentru implicarea în procesul de modernizare și schimbare a țării prin Marea Lojă Națională din România”, a mai scris flux24.ro despre legătura strânsă dintre Cumpănaşu şi organizaţia masonilor români.

 

 

 

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate