Robert Turcescu l-a demolat pe Alexandru Cumpănaşu: “N-a terminat nici măcar anul I de facultate, dar predă la facultăţi. E deja prea multă impostură, nu?”

Nu mai e un secret că Robert Turcescu l-a demolat pe Alexandru Cumpănaşu.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere


In articol:

E clar că Robert Turcescu l-a demolat pe Alexandru Cumpănaşu. În prezent, Cumpănaşu se află în prim-plan după ce anunţat că va candida la alegerile prezidenţiale, după ce şi-a făcut imagine ca unchi al Alexandrei Măceşanu, una dintre victimele lui Gheorghe Dincă. În urmă cu câţiva ani, Cumpănaşu era protagonistul unei poveşti controversate, care a fost dezvăluită pe facebook de Robert Turcescu. “Găseşte cineva un curriculum vitae al lui Alexandru Cumpănaşu? Ăla de la Asociaţia pentru Implentarea Democraţiei, ăla care se chinuie să facă o emisiune cu ambasadori la Realitatea Tv!, scria Robert Turcescu. (vezi cum arată cei 3 copii ai lui Cumpănaşu)

Citeste si: Dezvăluiri despre tatăl lui Alexandru Cumpănașu! Ce a spus bărbatul despre cel care i-a fost mentor până în ultima clipă de viață

Citeste si: Christian Sabbagh, dezvăluiri dure despre Alexandru Cumpănașu: ”Cum rămâne cu plângerea depusă de menajeră împotriva dumneavoastră?!”

Citeste si: Alexandru Cumpănaşu este omul masonilor? “Șeful Masoneriei române a binecuvântat o organizație dubioasă”

Robert Turcescu l-a demolat pe Alexandru Cumpănaşu: "Se dă mare specialist"

“Uite care e pontul: o sursa bine informată imi spune că numitul Cumpănaşu n-a terminat nici măcar anul I de facultate. Deci n-are studii superioare. Asta nu-i bai că, deh, ţara are nevoie de toţi oamenii ei, cu sau fără facultate. Numai că alde Cumpănasu predă de nişte ani buni fel de fel de cursuri pe la Colegiul MAI. Deci? Facem un tic-tac cu „specialistul” Cumpănaşu? Later edit: Cumpănaşu are contract şi la SNSPA şi, după cum se vede şi în captura de mai jos, se dă mare specialist şi în faţa unor minţi tinere adunate de liberali la Institutul de Studii Populare. E deja prea multa impostură, nu? Hai cu CV-ul Cumpănaşului! Sau n-avem? , mai scria Turcescu.

fara descriere

Robert Turcescu l-a demolat pe Alexandru Cumpănaşu: "A fost cineva coleg de facultate cu sus-numitul?"

Se ştie că Robert Turcescu l-a demolat pe Alexandru Cumpănaşu. Anunţ pe bune: căutăm un coleg de facultate, măcar UNUL, al numitului Alexandru Cumpănaşu, mare oengist. Nu ştim ce facultate pentru că noi ştim că n-are facultate! Dar ştim că predă la facultăţi şi mai ţine şi alte nenumărate cursuri, de implementarea democraţiei, cum ar fi. Să revenim însă: a fost cineva coleg de facultate cu sus-numitul Cumpănaşu? Dacă da, unde, când, cât timp? Dacă nu…”, a mai postat Turcescu.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate