Alexandru Cumpănașu, o nouă criză de inimă după ce a făcut preinfarct!

Alexandru Cumpănașu, o nouă criză de inimă după ce a făcut preinfarct. Cum se simte.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere


In articol:

Vești de ultimă oră despre starea de sănătate a unchiului Alexandrei Măceșanu, Alexazndru Cumpănașu. După ce luni seara a suferit un preinfarct chiar în timpul emisiunii lui Victor Ciutacu, de la România TV, Cumpănașu se simte din nou rău.

Acesta era așteptat, astăzi, la DIICOT, însă a anunțat că nu mai poate ajunge acolo pentru a depune plângeri pentru că se simte din nou rău. În funcție de evoluția stării sale de sănătate, Cumpănașu ar putea cere ajutor medicilor, potrivit stiripesurse.ro.

fara descriere

Citeste si: Mama lui Dany Vicol, tânărul ucis de fiul lui Gino Iorgulecu: „Mario mi-a ucis copilul. Cred că era drogat”

Citeste si: Tânără violată în grup, chiar de ziua ei! Ce au descoperit medicii când a ajuns la spital

Citeste si: Gheorghe Dincă avea o amantă celebră! Cu ce persoană publică s-a iubit criminalul din Caracal

Alexandru Cumpănașu a suferit un preinfarct luni seara! Care a fost mesajul unchiului Alexandrei Măceșanu imediat după incident

Candidatul la alegerile prezidențiale a fost atunci transportat la Spitalul de Urgență Floreasca, pentru un control. După câteva investigații mai amănunțite, s-a constatat că starea de sănătate a lui Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu, este stabilă.

"Pentru TOTI (putini ce-i drept) care sperau sa crăp aseară îi anunț că sunt BINE, PUTERNIC și nu mă las până nu rad acest sistem odios. Cu tot cu clanurile "anexate". PANĂ LA CAPĂT. Astfel, la ora 15:00 in fata Parchetului General voi face o DECLARATIE DE PRESA: Un anunt important cu privire la masurile pe care am hotarat sa le luam față de ancheta care o vizează pe nepoata mea Alexandra Măceșanu și descoperirea adevărului", a spus Alexandru Cumpănașu pe contul său de facebook.

Cumpănașu a devenit cunoscut publicului după ce nepoata sa, Alexandra Măceșanu, a fost răpită de către Gheorghe Dincă.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate