Alexandru Cumpănașu, reacție dură la adresa anchetatorilor, după ce s-a spus că oasele din pădure sunt ale nepoatei lui, Alexandra: „Ce-i bătaia asta de joc? Au încercat să ne bage pe gât...”

Anchetatorii au spus că oasele Alexandrei au fost găsite în curtea lui Gheorghe Dincă. Acum, au apărut informații conform cărora oasele găsite în pădure sunt tot ale nepoatei lui Alexandru Cumpănașu, Alexandra.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Alexandru Cumpănașu pune la îndoială informațiile pe care le primesc de la acnhetatori. După ce s-a spus că Alexandra ar fi fost arsă într-un butoi în curtea lui Gheorghe Dincă, au apărut informații conform cărora rămășițele găsite în pădure ar fi tot ale nepoatei lui.

„E halucinant, îmi pare rău. Ori iese Parchetul într-o oră să spună dacă lucrurile astea sunt adevărate sau nu, ori oamenii vor lua cu asalt instituţiile statului. Ce-i bătaia asta de joc? Ne-au spus că a ars în butoaie, au încercat să ne bage pe gât tot felul de prostii ordinare şi acum ne spun că sunt în pădure? Şi în pădure de unde? Au fost arse, n-au fost arse? Când le-a dus în pădure? Au intrat peste el la 6 dimineaţa. A dus-o cum? Decedată? N-am mai rămas decât nişte oase? Eu sunt încă rezervat faţă de informaţiile astea. Deocamdată, Parchetul nu a comunicat familiei nimic. Dacă se făcea o nouă analiză ADN pe ce s-a găsit în pădure, familia trebuia să fie înştiinţată”, a declarat Alexandru Cumpănaşu al televizor.

Citeste si: Momentul îngrozitor în care un bărbat a căzut în gol a fost filmat! Făcea bungee-jumping, dar coarda elastică s-a rupt VIDEO

fara descriere

Alexandru Cumpănașu, la Kanal D: „Eu nu cred că nepoata mea a murit”

„S-a greșit în foarte multe locuri. Numai greșeli am văzut. Ultima informație pe care am aflat-o: șeful Poliției Olt a raportat la București că este o plecare voluntară de acasă, joi, la 18.50 (joi, 25 iulie, n.r.). Până atunci, Alexandra Măceșanu sunase de trei ori la 112.

Joi, la ora 10:30, a fost primit un apel de pe numărul criminalului. Criminalului i-a spus mamei Alexandrei că fata pleacă în Marea Britanie să facă bani. Polițistul care era lângă mama fetei nu a dat numărul în urmărire. Eu nu cred că a murit nepoata mea. A fost răpită și violată”, a declarat Alexandru Cumpănașu la Kanal D.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate