Alexandru Rafila are o avere colosală! Celebrul microbiolog are venituri de peste 6.000 euro pe lună, este acționar la Transgaz și la o bancă și are trei apartamente, o casă și 5 terenuri!

Alexandru Rafila are o avere colosală, după cum arată documentele oficiale.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere
Alexandru Rafila are o avere colosală, care reiese din documentele pe care le-a completat în calitate de Șef laborator la Institutul Național de Boli Infecțioase „Matei Balș”. Rafila, care este și președintele Societății Române de Microbiologie (SRM), este una din cele mai autorizate voci de specialist în perioada pandemiei. (vezi ce a spus Rafila despre infectarea cu coronavirus a IPS Pimen)

Citeste si: Ce spune Raed Arafat despre separarea de familie a varstnicilor ca sa fie protejati de coronavirus

Citeste si: Raed Arafat, anunț de ultim moment. Ce se întâmplă de 1 Mai

Citeste si: Profesorul Adrian Streinu Cercel, mesaj important: „Până la anul nu mai ieșim”

„Teama este că după ce ridici măsurile, dacă o faci brusc, nu este bine și atunci trebuie făcută gradual. Sărbătorile de Paște reprezintă o relaxare a restricțiilor și vrem să vedem ce se va întâmplă în acest interval de 7-14 zile, dacă reușim să avem un comportament care să limiteze contactele fizice. (...) Aș încuraja marile lanțuri de magazine să mărească programul de lucru”, a declarat recent Rafila. Microbiologul a spus că speră ca, începând cu 1 mai, România să intre pe un trend descendent susținut, „care să ne facă să luăm măsuri de relaxare și să redeschidem și școlile”.

fara descriere

Citește CONTINUAREA pe stirilekanald.ro

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate