Alexandru Rafila, declarații despre siguranța vaccinului împotriva coronavirusului! "El va fi sigur..."

Alexandru Rafila a dat noi informații despre vaccinul anti-COVID-19.

Distribuie pe:

Autor: Adriana Raiciu


In articol:

Alexandru Rafila
Profesorul Alexandru Rafila

Profesorul Alexandru Rafila a dat primele declarații despre vaccinul împotriva coronavirusului. Reprezentantul României la Organizația Mondială a Sănătății susține faptul că el este sigur din punct de vedere al siguranței. 

Citeste si: Minori la volan, urmăriți de Poliție! Cei trei adoleșcenți din Craiova s-au ales cu dosar penal

Citeste si: Jandarm din Vâlcea și-a pus capăt zilelor în fața copilului! Bărbatul s-a aruncat de la etajul cinci al unui bloc

Citeste si: Marius de la Puterea Dragostei este devastat! „Are tumoră pe creier...” - evz.ro

Citeste si: Ludovic Orban, detalii despre starea de urgență! "Nu există un astfel de scenariu..."

Alexandru Rafila, detalii despre vaccinul împotriva coronavirusului 

Alexandru Rafila a vorbit despre vaccinul care va fi pus pe piață pentru tratarea virusului provenit din China. Se pare că profesorul este de părere că acesta va fi unul destul de sigur din punctul de vedere al siguranței și al reacțiilor adverse. 

"El va fi sigur, din punct de vedere al siguranței, din punct de vedere al reacțiilor adverse. Rămâne să vedem cât de eficace va fi vaccinul și, mai ales, cum se va comporta acest vaccin la diferite categorii de pacienți sau la diferite grupe de vârstă.

Pentru că, de obicei, un vaccin la o persoană vârstnică, de exemplu, trebui administrat cu o concentrație ceva mai mare, vârstnicul reacționează mai puțin bine decât un copil sau un tânăr. Așa că este posibil să avem mai multe vaccinuri simultan, este posibil ca unele să fie recomandate pentru persoane vârstnice, altele pentru copii.", a spus profesorul Alexandru Rafila. 

Alexandru Rafila
Reprezentantul României la Organizația Mondială a Sănătății

În plus, reprezentantul României la Organizația Mondială a Sănătății mai susține faptul că diferitele grupe de vârstă sau persoanele care au patologii cronice ar putea primi o doză suplimentară din vaccinul anti-COVID-19. 

"Când sunt testate, când se fac studiile clinice, se aleg diverse grupe de vârstă și este posibil ca și modul de administrare să fie diferit, adică numărul de doze administrate să fie diferit între diferitele grupe de vârstă sau unii care au anumite patologii cronice ar putea să primească o doză suplimentară", a mai adăugat Alexandru Rafila.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Camelia Mitoșeru, dezvăluiri despre relația dintre Mihai Mitoșeru și Noemi! "Sigur că și-a făcut o altă relație..."

Povestea impresionanta a copilului fara copilarie intr-o noua editie "Asta-i Romania", duminica, incepand cu ora 14.30, la Kanal D

Sambata, incepand cu ora 15.00, urmariti ROventura, la Kanal D Comorile din "dulcele târg al Ieşilor"

Maurice Munteanu face haz de necaz de geanta Cristinei Șișcanu: „Ăla nu este mâner de geantă, e mâner de găleată”

Legile pe care ar trebui să le știe orice votant. Iată sub ce parametrii legali se desfășoară și se organizează alegerile

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies