Alin Andronic a fost în Thailanda înainte să vină la Exatlon! Ce a făcut Războinicul acolo?

Alin Andronic a fost în Thailanda înainte să ajungă la Exatlon.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

Alin Andronic nu se gândea, cu doi ani în urmă, că va ajunge la Exatlon. Planurile Războinicului erau cu totul altele la acea vreme.

Alin a studiat economia în Germania, însă şi-a îngheţat un an, a făcut un curs de regie şi a început să călătorească şi să călătorească diferite filmări.

Una dintre acestea s-a întâmplat în Thailanda, iar filmarea realizată de Alin este una absolut incredibilă.

Imaginile au fost susprinse cu o dronă în zona insulelor Krabi, unul dintre cele mai frumoase locuri din lume. Sportivul nu apare însă în imagini, el aflându-se într-o barcă de viteză, pe coasta Mării Andaman.

Citeste si:Nemţii i-au propus lui Alin Andronic să îl facă ofiţer de poliţie: “Ei m-au verificat şi mă vor. Un avantaj e că sunt mulţi români care fac probleme în Germania şi eu vorbesc şi engleza”

Alin Andronic a participat la Exatlon 2, unde a ajuns până în finală, acolo unde a pierdut în faţa lui Beatrice Olaru. El a devenit însă unul dintre cei mai iubiţi concurenţi din ambele sezoane ale show-ului sportiv.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

E INCREDIBIL ce se întâmplă cu fanii lui Alin Andronic. Uite ce cadouri vor să-i trimită tânărului.

ŞOC! S-a terminat urât prietenia dintre Alin Andronic şi Iulian Pîtea după Exatlon! Schimb dur de replici între cei doi ”războinici” chiar în aeroport! EXCLUSIV

Un tânăr din Brăila a furat dintr-un magazin două parfumuri ieftine. Paznicul l-a văzut și l-a executat. Ce s-a întâmplat acum

Horoscop 21 Ianuarie 2021: astazi, pentru Scorpioni, surprizele nu au oprire

Informația despre COVID care dă totul peste cap: Medicii din Wuhan, filmați cu camera ascunsă. Abia acum au spus adevărul

Nu mai mânca banane dacă ai această boală! Problemele de sănătate se pot agrava. Medicul Diana Zaharia avertizează

Tehnologia modernă schimbă ghicitul în cafea. HOROSCOPUL LUI DOM’ PROFESOR

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies