Alin Andronic îl contrazice pe Ionuţ Sugacevschi, antrenorul Războinicilor de la Exatlon! ”NU i-am spus niciodată să nu mă susţină în finală”

Ionuţ Sugacevschi ”Jaguarul” a fost finalist la Exatlon sezonul 1 şi s-a întors în Republica Dominicană ca antrenor sezonul 2. El a fost criticat că nu l-ar fi susţinut pe Alin Andronic în finală.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere

Ionuţ Sugacevschi, antrenorul Războincilor de la Exatlon sezonul 2, a fost criticat că în finală nu l-a susţinut pe Alin Andronic. După ce s-a întors din Republica Dominicană, la FanArena, Ionuţ a explicat că a fost deranjat fiindcă Alin a ţipat de două ori la el. "Jagarul" susţine că Alin nu era genul de jucător care să primească sfaturi de la cineva.

"Asta s-a văzut la televizor (n.r.- că i-a ţinut partea lui Betty). Alin de fiecare dată când voiam să-l ajut, nu voia să fie ajutat. Nu voia să fie susţinut. Am avut două jocuri în care doream să îi dau un sfat, a ţipat de două ori la mine.  Nu am gram de invidie pentru el, este un sportiv foarte bun. Niciodată nu am spus ceva rău de el, era supărat, nu ştiu care a fost situaţia. Alin era într-o situaţie foarte grea. Şi eu dacă eram în finală nu mi-ar fi plăcut să îmi dea mie cineva sfaturi. El se concentrează foarte bine când stă singur, de asta nu i-am spus nimic, să nu-l enervez", a spus Ionuţ "Jaguarul" la FanArena.

 

Alin Andronic însă l-a contrazis pe Ionuţ. Într-un live realizat în primele zile ale anului, Alin Andronic susţine că nicio clipă nu i-a spus lui Ionuţ să îl lase în pace sau să nu-l susţină.

Alin Andronic îl contrazice pe Ionuţ, antrenorul de la Exatlon! ”Nu am zbierat la el în finală”

”Ionuţ a spus că am zbierat la el şi că din cauza asta nu m-a susţinut în finală. Dar asta se întâmplase mai demult. Noi aveam nişte reguli, fiecare avea un anumit stil la final, pe care le ştiam. De exemplu, Doru voia linişte la final, eu doream să aud doar sfaturi utile, dacă uitam ceva (să întorc de exemplu un cub). La un moment dat, la un meci, colegii mei se agitau mult pe margine şi eu nu mai înţelegeam nimic din ceea ce ei spuneau şi atunci m-am întors spre ei şi am strigat ”taci”. Cred că atunci a fost momentul despre care a vorbit Ionuţ. Însă eu, niciodată, nu i-am spus să nu mă susţină în finală”, l-a contrazis Alin Andronic pe Ionuţ Sugacevschi, antrenorul Războincilor de la Exatlon sezonul 2.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate