Alin de la Survivor România este luat în vizor de către colegii săi. Musty: ”Este foarte bun actor, el și-a pregătit momentul cu accidentul”

Alin de la Survivor România este luat în vizor de către colegii săi. Războinicii s-au împărțit în două tabere.

Autor: Elena Popescu

In articol:

Alin de la Survivor România este luat în vizor de către colegii săi. Echipa Războinicilor s-a împărțit în două tabere la Survivor România 2021.

Într-una din tabere s-au aliat Musty, Mellina, Starlin și Sorin, care vorbesc despre următoarele nominalizări, dar și despre colegul lor, Alin, pe care îl consideră un bun actor. În timp ce în cealaltă tabără, Alin, Marilena și Albert, sunt convinși că ceilalți colegi îi vor propune din nou spre eliminare.

Războinicii nu vor să își mai facă strategii

Musty, Mellina, Sorin și Starlin au creat o alianță și s-au așezat pe plajă, acolo unde au început să vorbească despre viitoarele nominalizări și să își exprime părerea sinceră despre colegul lor de echipă, Alin.

Citeste si: Daniela, iubita lui Culiță Sterp de la Survivor România, primele declarații despre imaginile cu Faimosul plângând în hohote! „Nu mă așteptam să reacționeze așa”

Mellina: Așa surprize, surprize la consiliu...
Starlin: Tocăniță de consiliu a fost
Mellina: Mi-am dat seama că nici nu contează pe cine votăm ca grup pentru că oricum se poate întoarce totul la 180 de grade
Starlin: S-ar putea ca

oamenii să nu fi înțeles bine care e treaba, zic eu
Mellina: Trebuie să ne oprim un pic cu strategiile pentru că nu o să ne iasă niciun fel de strategie, cred că mai bine votăm efectiv cum simțim pentru că ni s-a demonstrat frumos și elegant că orice strategie ne facem, nu va funcționa în niciun fel pentru că totul depinde de votul publicului, care habar nu avem cum este.

Citeste si: Motivul pentru care Marilena vrea să părăsească Survivor România 2021! Ce se întâmplă, de fapt, cu Războinica: „Când a văzut că sănătatea ei e în pericol...” EXCLUSIV

Echipa Războinicilor împărțită în două tabere la Survivor România 2021. Alin este luat în vizor de către colegii săi
Echipa Războinicilor împărțită în două tabere la Survivor România 2021. Alin este luat în vizor de către colegii săi

Marilena este convinsă că va fi propusă spre eliminare

În paralel, Alin, Marilena și Albert s-au retras și ei în pădure și au început să discute despre voturi și nominalizări.

Cei trei Războinici sunt convinși că colegii lor îi vor propune spre eliminare în următorul consiliu de nominalizare.

Marilena: Mi-am dat seama că următorii vom fi noi trei

Citeste si: „Am pierdut două sarcini”. Mirela Vaida, dezvăluiri cutremurătoare din viața personală- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

Albert: Am fost și eu pentru prima oară propus

Marilena: Gândește-te că sunt cinci aliați

Marilena a făcut front comun cu Alin și Albert, fiindcă s-a simțit mai apropiată de ei.

”În momentul de față s-au format cumva două grupuri, dar s-au format din cauza faptului că unii dintre noi avem nevoie de cineva să vorbim deschis și acele persoane ți le alegi tu. Dacă eu am ales să mă alătur grupului, Albert-Alin, înseamnă că eu așa am simțit”, a mărturisit Marilena la testimoniale.

Echipa Războinicilor împărțită în două tabere la Survivor România 2021. Alin este luat în vizor de către colegii săi
Echipa Războinicilor împărțită în două tabere la Survivor România 2021. Alin este luat în vizor de către colegii săi[Sursa foto: Captură KANAL D]

 

 

Alin de la Survivor România este luat în vizor de către colegii săi

Musty, Sorin și Mellina și-au continuat discuția pe plajă și și-au exprimat la unison părerea despre colegul lor, Alin, pe care îl consideră un strateg desăvârșit, care îți pregătește ieșirea din concurs ”ca un erou”.

Musty: Alin e foarte bun actor, nu mă alătur lângă poziția lui de actor și a pregătit momentul ăsta cu accidentul lui. Cum a zis și Simona când s-a accidentat că a pregătit momentul ăla. Se pregătește ca să iasă ca un erou.

Sorin: Îl vedeți pe Alin persoana care să se sacrifice 100% pentru vreo persoană care e aici?

”Nu, niciodată”, au răspuns în cor, colegii care participau la discuție. 

Sorin: Ăsta e un teatru și o epatare

Mellina: Au observat și Faimoșii

Echipa Războinicilor împărțită în două tabere la Survivor România 2021. Alin este luat în vizor de către colegii săi
Echipa Războinicilor împărțită în două tabere la Survivor România 2021. Alin este luat în vizor de către colegii săi[Sursa foto: Captură KANAL D]

Pe de altă parte, Alin se consideră apreciat de public fiindcă își vede de drum și are o coerență deosebită a faptelor și a cuvintelor.

”Propunerea de a fi nominalizat și sacrificiul pe care l-am făcut pentru Marilena, cred că a contat mai puțin pentru public, de-a mă vota al doilea favorit. Spun acest lucru pentru că eu cred că publicul a apreciat cel mai mult drumul meu până în acest moment. Coerența cuvintelor, coerența faptelor. Eu am ținut același drum”, a declarat Alin la testimoniale.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Motivul pentru care Marilena vrea să părăsească Survivor România 2021! Ce se întâmplă, de fapt, cu Războinica: „Când a văzut că sănătatea ei e în pericol...” EXCLUSIV

Cu ce se ocupă, acum, Georgiana, iubita lui Jador! Informații exclusive despre femeia care l-a făcut să plângă în hohote pe Faimos

Planul incredibil pus la cale de Alin de la Războinici pentru a-și cere iubita în căsătorie! Ce pariu a pus concurentul de la Survivor înainte să-i ceară mâna Dianei? Dezvăluiri...

Se schimbă tot pentru 3 zodii începând de MÂINE. Previziuni pentru fiecare zodie

Se dau 22.500 de lei! Va fi lege în România. Cine va primi banii

Lora și Ionuț Ghenu au anulat nunta, după șapte ani de relație! Ce s-a întâmplat între cei doi

Află cât mai ai de trăit. Totul durează 10 secunde

CTP: „Eu nu mă simt mândru pentru David Popovici. Nici România nu are de ce să fie mândră!”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies