Alina Vidican răsuflă ușurată! Ce au decis americanii după ce fosta soție a lui Cristi Borcea a încălcat legile lor | EXCLUSIV

Alina Vidican are toate motivele să răsufle, în sfârșit, ușurată după ce, anul trecut, a tot avut probleme cu legea în Statele Unite ale Americiii din cauza pasiunii ei pentru viteză.

Distribuie pe:

Autor: Calin Perian

fara descriere


In articol:

Mai exact, o împătimită a vitezei şi a maşinilor puternice, la sfârşitul anului trecut, Alina Vidican a încasat o amendă uriaşă pentru că a depăşit limita de viteză, pe autostradă.

Citeste si: Prima fotografie, după ce Valentina Pelinel a născut gemene! Uite care vor fi numele oficiale ale fetițelor

Citeste si: Valentina Pelinel a devenit mama pentru a doua oară! În urmă cu câteva momente, soția lui Borcea a născut gemene

Citeste si: Ultimă oră! Valentina Pelinel a născut gemeni! Cristi Borcea, de 9 ori tătic

De când locuieşte în Statele Unite ale Americii, Alina Vidican pare să fie pasionată de ”culesul” amenzilor de circulaţie. Nu una, două, ci suficiente ca număr pentru a ”umili” şi un taximetrist nervos de prin Bucureşti. Mai mult, se pare că marea ei pasiune este viteza, iar bolizii pe care îi deţine acolo sunt suficienţi de puternici pentru a depăşi lejer limita admisă de lege. Iar cum maşinile pe care le conduce sunt suficient de ”fiţă” pentru ca şoferul să îşi cam permită orice, Alina Vidican pare să fie nevoită, o dată la câteva luni, să scoată câteva sute de dolari din portofel pentru a-şi plăti amenzile. Cea mai recentă dintre amenzile pe care le are de plătit este una pe care a primit-o pe 12 decembrie 2018, suma nefiind deloc una de neglijat, depășind 300 de dolari. E adevărat, viteza pe care o avea era suficientă pentru a impresiona pe oricine – 150 de kilometri/h – într-o zonă în care maximul admis era de 100.

fara descriere

Evident, așa cum se obișnuiește în SUA pentru amenzile de cuirculație, Alina Vidican a fost nevoită să apară în fața judecătorilor, iar aceștia, pe lângă plata amenzii au decis că fosta soție a lui Cristi Borcea mai trebuie să facă și o serie de cursuri de condus, în caz contrar urmând să rămână fără permis. Mulțumită din cale afară de decizia judecătorilor, Alina Vidican a urmat cele patru ore de conducere preventivă la care a fost obligată de judecători și, avându-l pe ofițerul de caz în drapta, le-a absolvit, reușind astfel să își salveze permisul de conducere. Cu toate acestea, Alina Vidican trebuie să fie foarte atentă în perioada de probațiune – adică timp de șase luni – să nu mai încalce legea, în caz contrar, pe lângă amendă, fiind nevoită să stea departe de volan câteva luni.

 

Alina Vidican şi Cristi Borcea, divorţ cu probleme

Cristi Borcea şi Alina Vidican au divorţat, în luna noiembrie a anului 2016, punând capăt unui mariaj de 5 ani. Separarea oficială a avut loc la Penitenciarul Poarta Alba, acolo unde fostul acţionar de la Dinamo era încarcerat şi nu într-un cabinet notarial, aşa cum se aştepta toată lumea. Divorţul a fost semnat în prezenţa avocaţilor şi, atât Cristi Borcea, cât şi Alina Vidican au decis să rămână în relaţii amiabile, de dragul copiilor, timişoreanca primind o sumă de bani semnificativă drept pensie alimentară, precum şi afacerea din Miami.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate