Valentina Pelinel a devenit mama pentru a doua oară! În urmă cu câteva momente, soția lui Borcea a născut gemene

În urmă cu puțin timp., la o clinică private, Valentina Pelinel a adus pe lume două fetițe

Distribuie pe:

Autor: Cornelia Ionescu

fara descriere

Fericire mare în familia Borcea! În urmă cu puțin timp, Valentina Pelinel a devenit pentru a doua oară mămică! De data aceasta, frumoasa femeie a dat naștere unor gemene frumoase foc, cărora le-a și spus p primul nume și, anume…Maria!

"Mi-am dorit tare, chiar și după Milan, să mai am copii. Îmi doream foarte mult încă un copil, nu neapărat doi, dar dacă așa a vrut Dumnezeu, m-am bucurat enorm să am și două fetițe. Iar dacă eu am fost în al-noualea cer, soțul meu, Cristi, nu și-a mai încăput în piele de bucurie! De aceea, încă de la prima analiză, am decis ce nume le vom pune! Maria să fie un nume. Vor avea, evident, și un alt nume de sfânt, dar amândouă vor fi Maria", a declarat Valentina Pelinel în urmă cu ceva vreme.

Citeste si: Victorie uriașă pentru Kovesi la Bruxelles! I-a învins pe candidații la funcția de procuror-șef european

Citeste si: Jador, declaraţie-șoc după ce Roxana a atacat-o pe Simina la Puterea Dragostei! Cântăreţul e şocat! "O mahalagioaică! Îmi e milă de Andi, că ţine la ea" EXCLUSIV!

Citeste si: Mama Elodiei, declarații șocante despre Patrick, nepotul pe care nu l-a mai văzut de ani buni EXCLUSIV

fara descriere

Valentina Pelinel a născut gemene! ”Stă într-un salon de lux”

Cristi Borcea a avut grijă ca, la naștere, blondinei să nu îi lipsească nimic! Reporterii WOWbiz.ro au aflat în premieră cât de mult a plătit afaceristul pentru venirea pe lume a micuțelor sale. ”El s-a ocupat de tot la clinica privată din București. A ales salonul de lux, a optat pentru două pătuțuri, pentru lenjeria cea mai scumpă și, firește pentru a avea două asistente personale, lucru care pare să îl fi costat în jur de 10.000 de euro”, au dezvăluit apropiații familiei pentru WOWbiz.ro!

Valentina Pelinel a născut gemene, dar nu a uitat și un amănunt foarte important pentru viitorul bebelușelor. ”Ea a decis ca, după cezariană, să i se recolteze celule stem şi a discutat concret cu o firmă specializată! La fel a făcut şi în cazul lui Milan, primul său băiat, la vremea respectivă, pentru că i s-a părut extrem de important să se gândească la viitorul copiilor săi, la problemele de sănătate, pe care, Doamne fereşte, le pot avea. Valentina chiar este o mamă responsabilă”, au dezvăluit apropiatele doamnei Borcea, în exclusivitate, pentru Wowbiz.ro!

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate