Cum arată azi femeia care a pozat goală în braţele Valentinei Pelinel! Alina şi-a întemeiat o familie în America şi nu mai seamănă cu femeia fatală de acum 17 ani!

Puţini ştiu cum arată azi femeia care a pozat goală în braţele Valentinei Pelinel, Alina Văcariu.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere


In articol:

E interesant de văzut cum arată azi femeia care a pozat goală în braţele Valentinei Pelinel. În 2002, actuala soţie a lui Cristi Borcea era manechin la New York, oraş în care a locuit aproape un deceniu. În 2002, pe când avea 21 de ani, Valentina a fost solicitată de revista Stuff să realizeze un pictorial sexy, alături de un alt manechin din România, Alina Văcariu. 

Citeste si: Alina Vidican, ”aroganță” la adresa lui Cristi Borcea și a Valentinei Pelinel! Ce mesaj ascuns apare într-o fotografie-BOMBĂ

Citeste si: Valentina Pelinel, dramă cumplită! Mărturisiri despre fratele mort: ”Nu am vorbit niciodată cu mama despre asta”

Citeste si: Cristi Borcea e în puşcărie, dar stă pe un munte de bani! Vezi cum a câştigat afaceristul aproape 100 de milioane de euro! EXCLUSIV

Cum arată azi femeia care a pozat goală în braţele Valentinei Pelinel. Şedinta foto a avut loc în Florida

Şedinta foto a avut loc în Florida, iar Pelinel şi Văcariu, acoperite doar de câte un bikini, s-au îmbrăţişat pe malul oceanului, apoi au încercat să-şi acopere sânii. Piesa de rezistenţă a pictorialului este, însă, fotografia cu cele doua românce care călăresc un armăsar alb, îmbrăcate doar în costum de baie. (vezi unde şi-a ascuns Cristi Borcea întreaga avere)

fara descriere

Cum arată azi femeia care a pozat goală în braţele Valentinei Pelinel. Alina Văcariu are doi copii

E clar cum arată azi femeia care a pozat goală în braţele Valentinei Pelinel. Ulterior, Alina a renunţat la cariera de fotomodel, măritându-se cu un afacerist de origine română, stabilit şi el la New York. Cei doi au devenit părinţii unei fetiţe şi unui băieţel. Din fotografiile recente, se vede că Alina nu mai are silueta de acum 17 ani, fiind aproape de nerecunoscut.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate