Alina Vidican și-a găsit ocupație la Miami! Fosta soție a lui Cristi Borcea a făcut schimbări importante in viața ei

Alina Vidican pare să își fi găsit menirea, la Miami, ea făcând tot ce îi stă în putință pentru ca afacerea pe care o are, cea cu restautrantul românesc din SUA, să meargă cât mai bine.

Distribuie pe:

Autor: Calin Perian

Mai exact, de curând, Alina Vidican, fosta soție a lui Cristi Borcea a luat decizia să aducă o serie de schimbări în restaurantul pe care îl conduce, motiv pentru care s-a pus pe treabă la modul cel mai seruios.

Citeste si: Valentina Pelinel e mai bogată cu un milion de dolari! Vezi cum a dat soţia lui Cristi Borcea lovitura în America! FOTO

Citeste si: Ce își mai dorește Alina Vidican? Dacă află așa ceva Cristi Borcea, înnebunește de nervi | EXCLUSIV

Citeste si: Fosta soacră a lui Borcea, mesaj dur: ”Un guvern care pune mai presus pușcăriașii..”

Mai exact, Alina Vidican a schimbat complet meniul românesc la restaurantului cu pricina, ea luând decizia să îl îmbogățească cu tot felul de mâncăruri tradiționale românești și să adauge unele care pot fi degustate mai ales în zona de vest a României. Așa că, pe lângă deja tradiționalele mâncăruri în genul mămăligă cu brânză și cu smântână (8,95 dolari), sau ciorba de burtă (7,95 dolari), Alina Vidican a agaugat în meniul restaurantului din miami și o serie de preparate ungurești, picante și extrem de apreciate în zona Ardealului sau a Banatului, precum gulașul (16,95 dolari), la care, evident, se adaugă o selecție serioasă de tot felul de băuturi de prin Transilvania precum țuica sau pălinca, dar și vinuri scumpe, românești.

Schimbarea făcută în meniu vine însă după o serie de recenzii cât se poate de negative la adresa meniului, felului în care este preparată mâncarea și a comportamentului celor angajați acolo, motiv pentru care Alina Vidican a reînceput să se ocupe îndeaproape de restaurantul pe care l-a primit, la divorț, de la Cristi Borcea.

Alina Vidican şi Cristi Borcea, divorţ cu probleme

Cristi Borcea şi Alina Vidican au divorţat, în luna noiembrie a anului 2016, punând capăt unui mariaj de 5 ani. Separarea oficială a avut loc la Penitenciarul Poarta Alba, acolo unde fostul acţionar de la Dinamo era încarcerat şi nu într-un cabinet notarial, aşa cum se aştepta toată lumea. Divorţul a fost semnat în prezenţa avocaţilor şi, atât Cristi Borcea, cât şi Alina Vidican au decis să rămână în relaţii amiabile, de dragul copiilor, timişoreanca primind o sumă de bani semnificativă drept pensie alimentară, precum şi afacerea din Miami.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: