Alocații 2020. Ludovic Orban anunță că nu poate dubla alocațiile copiilor

Alocații 2020. Ludovic Orban, premierul româniei, a anunțat vineri, după discuția cu președintele Klaus Iohannis de la Palatul Cotroceni, că a luat în calcul amânarea termenului la care vor fi dublate alocațiile pentru luna iulie.

Distribuie pe:

Alocații 2020. Ludovic Orban anunță că nu poate dubla alocațiile copiilor


In articol:

Alocațiile urmează să crească de la 150 de lei la 300 de lei, însă toate astea abia după ce vor fi alocate sumele necesare în buget, după prima rectificare bugetară.

„Poziția președintelui e firească, aceea de a promulga legea. Noi și dacă am vrea, nu am putea să majorăm alocațiile. Soluția pe care vom merge e aceea de a proroga intrarea în vigoare până vom putea asigura resurse necesare în bugetul de stat”, a declarat premierul, în urma discuției cu președintele Klaus Iohannis, despre alocații 2020.

Citeste si: Școli închise: anunț îmbucurător pentru elevi! Instituțiile de învățământ ar putea rămâne închise

Citeste si: Câte vacanțe vor avea elevii în următorul an școlar! Ministrul Educației vrea două vacanțe de Paște

Citeste si: O studentă de 26 de ani s-a sinucis din cauza colegilor de bani gata! Râdeau de ea pentru că nu fusese la școală privată

Alocații 2020. Conform Pemierului, prima rectificare bugetară va fi făcută după data de 1 iulie, astfel, cel mai probabil, dublarea alocațiilor va fi amânată pâna-n vară.

Alocații 2020. Ludovic Orban anunță că nu poate dubla alocațiile copiilor

„Alocarea resurselor poate fi făcută la rectificarea bugetară care se va face după 1 iulie. Vom vedea exact când vom proroga”, a mai declarat Ludovic Orban.

Alocații 2020. Klaus Iohannis a declarat că nu are de gând să refuze promulgarea legii

Alocații 2020. Cu doar o zi înainte de întâlnirea de la Cotroceni, președintele Klaus Iohannis a declarat că nu are de gând să refuze promulgarea legii.

Citeste si: Cum a venit îmbrăcată la școală o profesoară! Veronica a uimit pe toată lumea și imaginile au devenit virale: „Le-a oferit o lecție de biologie copiilor”

Citeste si: Elev din București, bătut crunt de mai mulți colegi! De teamă, adolescentul refuză să mai meargă la școală

„Proiectul a ajuns la mine, are termen 18 ianuarie. La acest moment nu am de gând să refuz promulgarea acestei legi, e încă în analiză, aștept precizări de la Guvern, pentru că sumele nu sunt prevăzute în buget”, a spus Klaus Iohannis despre alocații 2020.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate