Am aflat cine este iubita lui Tristan Tate! Fostul bărbat al Biancăi Drăgușanu, în amoruri cu o blondă apetisantă! VIDEO

În timp ce Bianca Drăguşanu s-a întors la Alex Bodi, nici fostul iubit al acesteia, Tristan Tate, nu stă degeaba, el având, de ceva vreme, o iubită cel puțin la fel de sexy ca și vedeta TV.

Autor: Radu C. Munteanu

In articol:

Mai exact, de curând, Tristan Tate a fost surprins în compania unei blonde apetisante a cărei identitate încearcă să o țină secretă. Cu toate acestea, reporterii WOWbiz.ro au aflat cine este, de fapt, focoasa blondă cu care se iubește Tristan Tate.

Citeste si: Fratele lui Tristan Tate s-a lansat în muzică! Uite ce clip a lansat Cobra Tate

Citeste si: Bianca Drăguşanu, prima declaraţie despre împăcarea cu Alex Bodi

Citeste si: Mesajul cutremurător al Biancăi Drăguşanu pentru fostul iubit! "Cât mă dor jignirile şi trădările" Vezi ce mai spune frumoasa blondă!

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

Mai exact, Cristina Pazurati, o cunoscută prezentatoare TV, specializată în emisiunile de teleshopping, este noua iubită a lui Tristan Tate, cei doi având o relație de câteva săptămâni și încercând să fie cât mai discreți cu putință. Remarcată și ca actriță în câteva videoclipuri muzicale, Cristina Pazurati l-a impresionat, probabil, pe fostul iubit al Biancăi Drăgușanu cu formele ei de invidiat, doar că, spre deosebire de mai cunoscuta Bianca, blondina

se poate lăuda cu naturalețea ei, singurele intervenții estetice fiind, probabil, în zona buzelor.

Evident, la fel ca și Bianca Drăgușanu, actuala iubită a lui Tristan Tate este extrem de activă pe conturile ei de socializare, iar fotografiile cu ea, în ipostaze cât se poate de fierbinți, sunt suficient de multe pentru a avea o bază uriașă de fani din rândul bărbaților, motiv pentru care, probabil, milionarul este, din nou, invidiat pentru cucerirea pe care a făcut-o.

În plus, Cristina Pazurati nu pare deloc inhibată când vine vorba de fotografii fierbinți, lucra care, probabil, o face și mai apreciată de Tristan Tate. Iar majoritatea fotografiilor despre care vorbim o înfățișează pe Cristina în poziții de infarct, punându-și în evidență bustul natural sau picioarele lungi, de fotomodel. ”Ei încearcă să fie discreți, dar, la un moment dat, se vor afișa împreună, mai ales că relația lor pare să fie cât se poate de serioasă, iar Tristan este chiar îndrăgostit de Cristina”, ne-a spus un conuscut de-al prezentatoarei TV.

 

Iubita lui Tristan Tate, actriță în videoclipul fratelui milionarului

Cobra Tate, fratele lui Tristan Tate, a lansat o super piesă, care deja face ravagii pe internet. Milionarul a colaborat cu artiști extrem de cunoscuți și a scos pe piața muzicală o melodie care cu siguranță va rupe cluburile de fițe în două, iar domnișoarele își vor undui formele apetisante, pe ritmurile ei. Iar în clipul cu pricina, Cristina, actuala iubită a lui tristan tate, hjoacă un rol principal, expunându-și cu generozitate formele cu care a fost înzestrată de Mama-Natură. De altfel, spun sursele noastre, așa s-a și cunoscut cu Tristan Tate care, vrăjit de apariția ei, și-a pus în valoare atu-urile pentru a o cuceri.

 

 

 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies