kanald.ro
Exclusiv
Am aflat în sfârșit de ce Patrizia Paglieri se îmbracă mereu în negru. Celebrul chef a lămurit misterul într-un interviu exclusiv: "La început a fost mai mult de nevoie" | EXCLUSIV
Patrizia Paglieri a devenit un nume iubit în România nu doar pentru preparatele sale spectaculoase și accentul italian savuros, ci și pentru stilul vestimentar inconfundabil. Oriunde apare, fie pe scenă, fie la evenimente private, chef-ul alege aproape întotdeauna aceeași culoare: negru. Mulți au văzut asta ca pe un stil, alții au crezut că ascunde ceva. Într-un interviu exclusiv, Patrizia a lămurit misterul.
Celebrul chef de origine italiană, Patrizia Paglieri a vorbit în exlcusivitate pentru noi despre hainele sale și de ce mereu alege să poarte ținute negre.
Reporter: De ce porți doar negru?
Patrizia Paglieri: „Mă pasionează hainele, dar cât îmi permite stilul. Nu sunt obsedată, adică să renunț la vacanță, să-mi cumpăr o geantă, adică ceva care pot să-mi permit. Normal, dar nu am luat boala de shopping, pe limită. În garderobă am și haine albe și mai am ceva cu dungi albe și gri, dar nu știu dacă voi purta (râde – n.r.).
Îmi place negru și alb. Îmi place negru ca mai slăbește, dacă pun alte culori pe mine mă îngrașă. La început a fost pentru că stăteam și în bucătărie și mergeam și la sală la clienți, și găteam, și atunci cu negru mai mascăm pete. Atunci cumpărasem toată garderoba neagră. Și m-am obișnuit și așa am mers înainte. Și ascunde și câteva kilograme.”
„Prefer să iau câteva kilograme în plus și să fiu fericită”
Reporter: Cum te întreții?
Patrizia Paglieri: „Nu știu, pentru că eu maschez cu cămași mari, cu pantaloni… Nu am silueta, adică mă chinui. Dacă am fost în vacanță, am luat 3 kilograme și nu mai pot să le dau jos.
Sunt atentă, eu nu țin regim, îți dai seama că pasiunea mea… cu bucătăria… nu pot. Prefer să iau câteva kilograme în plus și să fiu fericită. Nu mă interesează, nu am de mers după băieți, nu mă interesează talia.”
„Acum mă ocup cu consultanța și sper din toamnă să deschid ceva”
De când a vândut cafeneaua fiului său și a făcut un pas înapoi din lumina reflectoarelor, Patrizia a ales un ritm de viață diferit, dar tot în jurul pasiunii ei, gastronomia.
Reporter: Petreci mult timp în bucătărie?
Citeste si: Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice- revistagalenus.ro
Patrizia Paglieri: „Petrec. Acum, în ultimul an nu prea pentru că am avut mai multe chestii de făcut, cu consultanța, am și fost plecată, cu cafenea de vândut, cu casa la vânzare. Adică n-am avut timp. Dar anul ăsta, din septembrie – octombrie, sper să mai deschid ceva.”
Reporter: Și acum cu ce te mai ocupi?
Patrizia Paglieri: „Mă ocup cu consultanța, campanii, mai fac alte chestii, mai merg la cooking. Iar din toamnă vreau, ți-am zis, să deschid ceva, să caut o locație.
Momentan, consultanța este cea care îți ocupă mai mult timp. Ai un contract, faci meniul, înveți bucătarii și e mult mai bine decât cu restaurant, dar asta este mai mult satisfacție… la restaurant poți să creezi un contact cu clienții. E frumos, devine ca o familie. La consultanță financiar e mai bine, pentru că nu te doare capul cu bucătari, cu clienți.”
Patrizia Paglieri rămâne la fel de sinceră și autentică, fie că vorbește despre haine, despre siluetă sau despre planurile profesionale.