Am aflat noua ocupație a Sânzianei Buruiană! Face bani buni din frumusețea fiicei sale

Sânziana Buruiană a avut un succes uriaș pe vremea când activa ca fotomodel, și, pare-se, fetița ei îi calcă pe urme la modul cel mai serios, având toate șansele, ca la doar trei ani, să o și întreacă.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

fara descriere


In articol:

Mai exact, Izabela a reușit, deja, să se ”întrețină”, frumușica fetiță a Sânzianei Buruiană fiind, deja, de ceva vreme, ocupată să câștige premii din ce în ce mai serioase din domeniul medellingului.

Citeste si: Sânziana Buruiană, la un pas de moarte, chiar în locul în care și-a pierdut viața mama surorilor Gabor!

Citeste si: Sânziana Buruiană, decisă să dea lovitura cu fetița ei! ”Deja câștigă enorm”

Citeste si: Sânziana Buruiană, anunţ şoc despre viaţa ei! ”Ştiu că deja s-au făcut trei ani, dar...”

Acesta este și motivul pentru care Sânziana Buruiană a început să se implice cât poate de mult în viitorul de fotomodel al fiicei sale. Astfel, fotul fotomodel a început să s eintereseze de cât mai multe concursuri de miss pentru fetițe și, mai mult chiar, a început să le și organizeze pe unele dintre acestea, anunțurile sale de pe conturile de socializare demonstrând că este decisă să își transforme fetița într-o obișnuită a competițiilor de genul acesta.

fara descriere

Astfel, ea este implicată, conform postărilor sale de pe conturile de socializare, în cel puțin două concursuri de miss la care va participa și fiica ei, unul în București care va avea loc pe 15 iunie, la Palatul Facultatii de Drept, reprogramat din cauza vizitei Papei în România 2019, și unul internațional, la Budapesta, loc în care copiii din România îi vor ”înfrunta” pe cei din alte țări. Evident, pentru fiecare concurs, Sânziana Buruiană are de investit bani serioși pentru evenimentele cu pricina, taxele de participare fiind suficient de ”piperate”, motiv pentru care și premiile pe care micuța le poate câștiga sunt în consecință, la fel de mari.

 

Sânziana Buruiană o alăptează și acum pe Izabela

Sânziana Buruiană are o fiică care a împlinit trei ani, şi pe care o alăptează încă. Cele două au acum o legătură pe care Sânziana nu o mai poate rupe cu fiica ei, deoarece se simte minunat când îşi adoarme fiica la sân. Deşi a fost arătată cu degetul pentru acest lucru, mulţi medici recomandă această atitudine.

"Este destul de greu să mă desprind de ea şi ea de mine. Şi ne-am format o legătură prin alăptat, iar mamele care nu alăptează nu ştiu acest lucru. Nu credeam că există legătura asta. E foarte emoţionant să îl vezi pe micuţ cum se uită la tine şi adoarme la sân. A mea deja e măricică, a împlinit 3 ani, încă mai cere. Am încercat să o păcălesc, mi-am pus plasturi, dar nu m-a lăsat inima să nu-i dau. Am observat că laptele încă mai este consistent. Mănâncă şi mâncare, ea. Bea şi sucuri naturale, dar rolul laptelui este pentru imunitate, nu contactează virusuri. Toţi din casă eram răciţi, ea nu a răcit deloc. E la grădiniţă, stă în colectivitate, dar nu răceşte deloc", ne-a spus, în exclusivitate, Sânziana Buruiană.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate